Valós idejű riasztások

Valós idejű riasztások illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

A TELL Rendszerszolgáltatások Kft. 2015. május 29.-étől új funkciócsoporttal – valós idejű riasztási rendszerrel – bővíti szolgáltatási palettáját, melyet az aktiválás követően 2 hetes díjmentes tesztidőszak keretében kipróbálhat. Az Alert csomagunk használatával különböző riasztásokat definiálhat járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2015. május 29.-étől új funkciócsoporttal – valós idejű riasztási rendszerrel (Alert csomag)– bővül, melyet az aktiválást követően 2 hetes  tesztidőszak keretében ingyenesen kipróbálhat.

·         Bemutató videó

·         Próbaidőszak aktiválásának bemutatása

Az Alert funkciók használatával különböző riasztásokat definiálhat járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be.

 Konfigurálható riasztás típusok: 

  • Területalapú riasztás (Geofencing),
  • Határátlépés,
  • Tanksapkanyitás-riasztás,
  • Dátumhoz köthető esemény
  • Megtett kilométerhez köthető esemény

A rendszer könnyebb, gyorsabb megismerése érdekében oktatóvideókat az alábbi linkre kattintva találhat. Javasoljuk, hogy a videókat a riasztások konfigurálása során egymás után, a videók végén javasolt sorrendben tekintse meg.Az Alert csomaghoz tartozó próbaidőszak aktiválására két lehetőség áll rendelkezésre:

 1. Az első lehetőség a „próbaidőszak aktiválása” gomb megnyomása a bejelentkezés után felugró promóciós ablakban.


A felugró ablakban olvassa végig a próbaidőszakhoz tartozó felhasználási feltételeket, és amennyiben elfogadja ezeket, kattintson az „Igen” gombra.

Az „Igen” gombra kattintás után a próbaidőszak aktiválódik, amit egy felugró ablak jelez és lehetővé válik az új riasztás típusok és értesítési módok használata a próbaidőszak végéig.

2. Második lehetőségként, nyissa meg az „Eszközök és beállítások” menüben található „Riasztáskezelő” menüpontot, majd kattintson az ablak tetején található „Próbaidőszak aktiválása” gombra.

A felugró ablakban olvassa végig a próbaidőszakhoz tartozó felhasználási feltételeket, és amennyiben elfogadja ezeket, kattintson az „Igen” gombra.

Az „Igen” gombra kattintás után a próbaidőszak aktiválódik, amit egy felugró ablak jelez és lehetővé válik az új riasztás típusok és értesítési módok használata a próbaidőszak végéig.

Ha sikerült a próbaidőszakot aktiválni, vagy az első vagy a második lehetőséggel, a Riasztás kezelő menüben a program jelzi, hogy hány nap áll még rendelkezésre a próbaidőszakból.

Alert csomag megrendelése

A próbaidőszak letelte után az új riasztás típusok és értesítési módok használatára a továbbiakban az Alert csomag megrendelésével van lehetősége. Az Alert csomagot a szolgáltatási felületen rendelheti meg járműveire. Ehhez nyissa meg az „Eszközök és beállítások” menüben található „Riasztás kezelő” menüpontot, majd kattintson az ablak tetején található „Megrendelés” gombra.

Az Alert csomag megrendelésére járművenként van lehetősége. A felugró ablakban, a bal oldali listában jelölje be azokat a járműveket, melyekre meg szeretné rendelni az Alert csomagot.

A lista mellett összegezve láthatja, hogy hány új járműre készül megrendelni a szolgáltatást, illetve hány járműre fogja lemondani azt.

Amennyiben elvégezte a szükséges módosításokat, jelölje be az „A fenti módosítások végrehajtása” feliratú jelölőnégyzetet, valamint el kell fogadnia az Alert csomaghoz kapcsolódó felhasználási feltételeket is.

A folyamat lezárásaként adja meg a felhasználói fiókjához tartozó jelszót a rendelési szándék megerősítéséhez. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a „Megrendelés rögzítése” gombra.

Az Alert csomag használatának díja 300,- Ft + Áfa / hó/ eszköz, melynek díját a havi előfizetési díjjal együtt kell megfizetni a Szolgáltató által kiállított számla alapján. A szolgáltatás díja nem foglalja magába az SMS értesítéssel felmerülő költségeket. Az SMS értesítések költségei szintén a havi előfizetési díjjal együtt kerülnek továbbszámlázásra.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a szolgáltatási felületen korábban értesítéskezelő menüpont alatt elért funkciók az Alert rendszer élesítésének dátumától (2015. május 29.) a riasztáskezelő menüpont alatt találhatóak és továbbra is díjmentesen használhatóak előfizetőink részére.

Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz. 


T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.