Újdonságok az easyTRACK szolgáltatásban

2018. február 19-én új funkciókkal bővült az easyTRACK szolgáltatások palettája, melyek ügyfeleink számára díjmentesen elérhetőek a szolgáltatási felületen.

Az alábbiakban rövid leírást olvashat az újdonságokról.

Területalapú kimutatások

Területalapú kimutatások

Egyik új fejlesztésünk, a területalapú kimutatások használatával pontos rálátást nyerhetünk arra, hogy egy adott jármű hány alkalommal és mikor haladt át, valamint állt meg a kiválasztott POI-k területén. A kimutatáskészítőben található legördülő listában két új lehetőséget találunk:

  • Területalapú események kimutatás: tételesen listázza a megadott időszakban történt áthaladásokat és megállásokat a kiválasztott POI-k területén. Látható az esemény kezdete és vége, valamint az esemény időtartama is.
  • Területalapú esemény összesítő: POI-nként összesítve tartalmazza, hogy hány alkalommal haladt át és állt meg a jármű a kiválasztott POI-k területén, illetve az utolsó esemény részletes adatai is láthatók.

Járműindítás engedélyezése sofőrazonosítással

Járműindítás engedélyezése sofőrazonosítással

Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy az easyTRACK nyomkövető eszközzel, valamint RFID-olvasóval ellátott járműveket csak előre meghatározott sofőrök indíthassák be. A sofőrök azonosítása RFID-kártyák használatával történik, így, ha a járművet egy olyan sofőr próbálja meg beindítani, aki nem rendelkezik az említett kártyával, vagy az ő kártyája nincs engedélyezve, akkor a rendszer letiltja a gépjármű indítását.

Az engedélyezett sofőröket egyszerű módon, az easyTRACK szolgáltatási felületén lehet beállítani, mely lehetőség az Eszközök és beállítások menüben található, Indítás engedélyezése sofőrazonosítással néven. A szolgáltatás igénybevételéhez easyRFID sofőrazonosító eszközzel felszerelt járművek szükségesek.

További információért és egyedi árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!
ajanlatkeres@tell.hu
06-1/8000-111

Elfelejtett jelszó / Forgotten password

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Ingyenes próbaverzió igénylése.

Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cége nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.