Új funkciók az easyTRACK rendszerben!

Új funkciók az easyTRACK rendszerben! illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2016.08.10.-től új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk.

1. Tankolási listák feltöltése

A tankolási listák feltöltése funkció segítségével lehetővé válik a céges üzemanyagkártyákhoz tartozó számlák feltöltése az easyTRACK-rendszerbe. A feltöltött adatok megjelennek a menetlevélben, illetve egy kifejezetten erre a célra készített, feltöltött tankoláshoz kapcsolódó kimutatások járműre és flottára.

Jelenleg a MOL XLSX és OMV CSV formátumú tankolási listák feltöltése támogatott a rendszerben. A feltöltési felületen egyszerre több fájl feltöltése lehetséges, a fájlok kattintással vagy a böngészőbe való húzással tölthetők fel:

16-08-09-0.png16-08-09-1.png

A Feltöltött tankolás kimutatás egy járműre vonatkozóan jeleníti meg a lekérdezett időszakban elvégzett tankolásokat (időpont, hely, mennyiség), a két tankolás között megtett út hosszát, illetve a megtett út és a tankolt mennyiség alapját számolt átlagos fogyasztást.

16-08-09-2.jpg

A járművekhez a Járműadatok módosítása ablakban megadható egy új beállítás, a fogyasztási norma, amit ha átlép a számított átlagos fogasztás, akkor az piros színnel jelenik meg a kimutatásban, ahogy a fenti példán is látható.

16-08-09-3.jpg

2. Egyszerűsített járműikon

Bevezetésre került egy beállítás, mely engedélyezésével a felület egy egyszerűbb felépítésű járműikont jelenít meg a térképen. Előnye, hogy jelentősen gyorsabb térképhasználatot tesz lehetővé, főleg nagy flották vagy gyengébb számítógépek esetén.

Az egyszerű ikonon nem jelennek meg plusz információk, csupán a rendszám és opcionálisan a sofőr neve, amennyiben be van kapcsolva az ehhez tartozó beállítás.

16-08-09-4.jpg

A beállítás az Eszközök és beállítások ablakból az „A webfelület beállításai” opciót választva érhető el.

3.      Új rendszámtábla-típus

Bevezetésre került egy új rendszámtábla-típus, amely az eszköz ikonja alatt jelenik meg a térképen. Az ikon különlegessége, hogy abban az esetben is megjelenik, ha a jármű ikonja kisméretű, így mindig látható marad. Az új ikontípus beállítására a Járműadatok módosítása ablak Ikon fülén van lehetőség:

16-08-09-5.jpg

4.      Gyújtásjel a járműlistában

Az easyTRACK webfelület új verziójában midnen egyes jármű mellett látható annak állapota (offline, készenléti üzemmód, online gyújtás nélkül vagy online gyújtáson) a járműlistában egy könnyen beazonosítható ikon segítségével.

16-08-09-6.jpg

5.      Dinamikus szűrőcsoportok a járműlistában és a térképen

Egy új fejlesztésnek köszönhetően az ügyfeleknek lehetőségük lesz a járművek aktuális állapota alapján leszűrni a listában és a térképen megjelenő járműveket.

Jelenleg a jármű állapota szerint (online gyújtáson, online gyújtás nélkül, készenléti üzemmód, nincs GPRS kapcsolat), valamint a cégesút-magánút bemenetre bekötött érzékelő (cégesút-magánút kapcsoló, ajtónyitás-érzékelő, segédmotor stb.) aktuális állapota alapján lehet szűrést végezni:

16-08-09-7.jpg

6.      Nagyítási beállítások bővítése

A webfelület új verziójában az ügyfél be tudja állítani a nagyítás viselkedését járműváltás esetén. A korábbi verzió mindig csak akkor váltott, ha a nagyítási szint kisebb volt, mint 8, és 14-es nagyítási szintre váltott. Mostantól lehetőség van a zoomszint váltásának egyedi beállítására az ügyfél ízlése szerint:

  • Soha ne változzon a nagyítási szint
  • Csak akkor változzon, ha egy adott méretnél kisebb (ebben az esetben megadható, hogy milyen nagyítási szintre váltson a felület)
  • Mindig változzon a nagyítási szint (ebben az esetben megadható, hogy milyen nagyítási szintre váltson a felület)

16-08-09-8.jpg

A beállítás az Eszközök és beállítások ablakból az A webfelület beállításai opciót választva érhető el.

Megjegyzés: ez a beállítás a többi webfelülettel kapcsolatos beállításhoz hasonlóan a böngészőben van tárolva, így minden, felhasználó által használt böngésző/számítógép esetén külön be kell állítani a szükséges beállításokat.

7.      Új adatok a Sofőrkezelőben

A sofőröknél megadható adatok listája két új információval bővült: ezen túl megadható a sofőr telefonszáma, továbbá a sofőrhöz tetszőleges információk vihetők fel az egyéb adatok mezőbe.

16-08-09-9.jpg

8. Megállás alapú riasztás - Új funkció a Valós idejű riasztási  csomagban

A megállás alapú riasztásnál a kiválasztott jármű(vek) a megadott megengedett időtartamon túl történő megállása vált ki riasztási eseményt. A megállás bárhol történhet a megadott kivétel POI-k vagy útvonalak kivételével. (Csak Alert csomag megrendelése esetén vehető igénybe.)

16-08-09-10.jpg

16-08-09-13.jpg

9. Helyben járatott motor riasztás- Új funkció a Valós idejű riasztási  csomagban

A helyben járatott motor riasztásnál a motor megengedett időtartamon túl történő helyben járatása vált ki riasztási eseményt. Ennél a riasztástípusnál a rendszer a jármű sebességét és a motor fordulatszámát figyeli, ezért ezen riasztástípus működéséhez szükséges a CAN Adapter vagy az easyRPM Monitor II beépítése a járműbe. (Csak Alert csomag megrendelése esetén vehető igénybe)

16-08-09-12.jpg

16-08-09-13.jpg


Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz. 


Üdvözlettel:

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.