Új funkciók az easyTRACK rendszerben!

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2015. 11. 09.-étől új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk. 

1.      Gyorskeresés a járműcsoport-kezelőben

15-11-05-1.png

Az új fejlesztésnek köszönhetően gyorsan megtalálhatóak a járműcsoport-kezelőben a keresett járművek anélkül, hogy végig kellene nézni az egész listát. A gyorskereső a jármű rövid nevében, az eszközazonosítóban, a rendszámban és az egyéb adatok mező tartalmában keres.

2.      Adott időtartamnál régebben leszakadt járművek a flottapozíció-kimutatásban

15-11-05-2.png

Mostantól lehetőség van a flottapozíció kimutatás lekérésénél azon járművekre szűrni, melyek adott óránál hosszabb ideje vannak offline.

3.      Rendszám mező függetlenítése a rendszámikontól

A rendszám mező korábban a rendszámikon mellett volt bevihető a rendszerbe. Ha nem választott a felhasználó rendszámtáblát az ikon mellé, akkor a tartalma törlésre került.

15-11-05-3.png

Az új verzióban a rendszám mező átkerült az Általános fülre és független a rendszámtáblaikontól. Most már akkor is mentésre kerül, ha a felhasználó nem választott rendszámtáblát.

15-11-05-4.png

4.      Gyorskeresésnél az egyéb mező tartalmának vizsgálta

A járműcsoportkezelőben most már nem csak a jármű rövid neve, rendszáma és azonosítója van figyelve, hanem az egyéb mező tartalma is.

15-11-05-5.png

Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz. 


Üdvözlettel:

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.