Új funkciók az easyTRACK rendszerben

Új funkciók az easyTRACK rendszerben illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk, hogy a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az easyTRACK rendszer az alábbi funkciókkal bővült!

CAN adatok feldolgozása:

Az easyTRACK rendszerhez elérhetővé vált egy új kiegészítő, a CAN adapter, amelynek  segítségével az easyTRACK modul képes adatokat kiolvasni a jármű saját rendszeréből.
A következő adatok kiolvasására van lehetőség: sebesség, kilométeróra-állás, üzemanyagszint, összesített üzemanyag-fogyasztás, fordulatszám, gázpedál pozíció (gázpedál szög). 
A jármű CAN rendszeréből kinyert adatok megjelenítésre kerülnek a kimutatásokban. 
A  szolgáltatás igénybevételéhez CAN adapter beszerelése szükséges a járműbe. CAN adapter alkalmazása esetén a rendszer a GPS által szolgáltatott adatok helyett automatikusan a CAN adatokat jeleníti meg. A CAN adapter és az üzemanyagszonda együttes használata esetén a rendszer az üzemanyagszonda által szolgáltatott adatokat jeleníti meg a kimutatásokban. (a kapacitív elven működő üzemanyagszonda pontosabb fogyasztási adatok szolgáltatására képes)

A CAN adapter a 2012. júniusi hónapot követően vásárolt modemekhez illeszthető. (korábbi verziók esetén cserére van szükség)
A CAN adapter működéséhez az easyTRACK modemek szoftverét frissíteni szükséges. 
A modemek frissítését kollégáink - előre egyeztetett időpontban - távolról tudják elvégezni.
Megrendelése előtt a technikai csoport leellenőrzi, hogy az Ön járművébe telepített nyomkövető eszköz alkalmas-e a CAN adapterrel való műküdésre.
A CAN adapter termékünket 2014. június 30-ig történő megrendelés esetén bevezető áron 15.900 Ft+Áfa/db/gépjármű áron lehet megvásárolni. 
A termék telepítési díja: 5.000 Ft+Áfa/db/gépjármű. (+kiszállási díj)A CAN adatok az alábbi kimutatásokban jelennek meg:

  • Menetlevél
  • Részletes menetlevél
  • Üzemidő-táblázat
  • Flotta menetadat összesítő

További újdonságok a szolgáltatási felületen:

Kilométeróra-állás megjelenítése a státuszkijelzőn
Motor fordulatszám-grafikon


Bővebb adatok a céges és magán használatot illetően:

Lehetővé tettük, hogy a céges és a magán használatra vonatkozó statisztikák egy kimutatáson belül is megjelenjenek. A változtatások a következő kimutatásokat érintik:

  • Menetlevél
  • Részletes menetlevél
  • Üzemidő-táblázat
  • Flotta menetadat összesítő
  • Jármű menetadat összesítő

A kimutatáslekérő felületen a céges és magán használattal kapcsolatos opciók egy csoportba kerültek, ahol a céges és magán használat elkülönítés egy új opció segítségével kapcsolható be:

„Céges- és magánút megkülönböztetése”.


Menetlevélben és részletes menetlevélben a „Minden” opció választása esetén megjelenik egy új oszlop, a Típus, amely az adott útvonalra vonatkozó használat típusát tartalmazza (céges vagy magán), így egy kimutatáson belül látható mindkét típusú használat.

                              
A „Minden” opció választása esetén a kimutatás végén található összesítő statisztikában szintén elkülönítve jelennek meg a céges és a magán használattal kapcsolatos adatok. Bármely másik opció választása esetén (Csak cégesút, vagy Csak magánút) az összesítő statisztika a korábban megszokott formában jelenik meg.Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!
ajanlatkeres@tell.hu
06-1/8000-111

Elfelejtett jelszó / Forgotten password

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Ingyenes próbaverzió igénylése.

Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cége nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.