Új funkciók az easyTRACK rendszerben

Új funkciók az easyTRACK rendszerben illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk, hogy a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az easyTRACK rendszer az alábbi funkciókkal bővült!

CAN adatok feldolgozása:

Az easyTRACK rendszerhez elérhetővé vált egy új kiegészítő, a CAN adapter, amelynek  segítségével az easyTRACK modul képes adatokat kiolvasni a jármű saját rendszeréből.
A következő adatok kiolvasására van lehetőség: sebesség, kilométeróra-állás, üzemanyagszint, összesített üzemanyag-fogyasztás, fordulatszám, gázpedál pozíció (gázpedál szög). 
A jármű CAN rendszeréből kinyert adatok megjelenítésre kerülnek a kimutatásokban. 
A  szolgáltatás igénybevételéhez CAN adapter beszerelése szükséges a járműbe. CAN adapter alkalmazása esetén a rendszer a GPS által szolgáltatott adatok helyett automatikusan a CAN adatokat jeleníti meg. A CAN adapter és az üzemanyagszonda együttes használata esetén a rendszer az üzemanyagszonda által szolgáltatott adatokat jeleníti meg a kimutatásokban. (a kapacitív elven működő üzemanyagszonda pontosabb fogyasztási adatok szolgáltatására képes)

A CAN adapter a 2012. júniusi hónapot követően vásárolt modemekhez illeszthető. (korábbi verziók esetén cserére van szükség)
A CAN adapter működéséhez az easyTRACK modemek szoftverét frissíteni szükséges. 
A modemek frissítését kollégáink - előre egyeztetett időpontban - távolról tudják elvégezni.
Megrendelése előtt a technikai csoport leellenőrzi, hogy az Ön járművébe telepített nyomkövető eszköz alkalmas-e a CAN adapterrel való műküdésre.
A CAN adapter termékünket 2014. június 30-ig történő megrendelés esetén bevezető áron 15.900 Ft+Áfa/db/gépjármű áron lehet megvásárolni. 
A termék telepítési díja: 5.000 Ft+Áfa/db/gépjármű. (+kiszállási díj)A CAN adatok az alábbi kimutatásokban jelennek meg:

  • Menetlevél
  • Részletes menetlevél
  • Üzemidő-táblázat
  • Flotta menetadat összesítő

További újdonságok a szolgáltatási felületen:

Kilométeróra-állás megjelenítése a státuszkijelzőn
Motor fordulatszám-grafikon


Bővebb adatok a céges és magán használatot illetően:

Lehetővé tettük, hogy a céges és a magán használatra vonatkozó statisztikák egy kimutatáson belül is megjelenjenek. A változtatások a következő kimutatásokat érintik:

  • Menetlevél
  • Részletes menetlevél
  • Üzemidő-táblázat
  • Flotta menetadat összesítő
  • Jármű menetadat összesítő

A kimutatáslekérő felületen a céges és magán használattal kapcsolatos opciók egy csoportba kerültek, ahol a céges és magán használat elkülönítés egy új opció segítségével kapcsolható be:

„Céges- és magánút megkülönböztetése”.


Menetlevélben és részletes menetlevélben a „Minden” opció választása esetén megjelenik egy új oszlop, a Típus, amely az adott útvonalra vonatkozó használat típusát tartalmazza (céges vagy magán), így egy kimutatáson belül látható mindkét típusú használat.

                              
A „Minden” opció választása esetén a kimutatás végén található összesítő statisztikában szintén elkülönítve jelennek meg a céges és a magán használattal kapcsolatos adatok. Bármely másik opció választása esetén (Csak cégesút, vagy Csak magánút) az összesítő statisztika a korábban megszokott formában jelenik meg.Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.