Új funkciók 2018. január 4-től

Új funkciók 2018. január 4-től illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Örömmel értesítjük, hogy 2018. január 4-től az easyTRACK-rendszerben új funkciók érhetők el, melyekről az alábbiakban nyújtunk tájékoztatást:

1. Többnapos nyomvonal:

  • lehetőséget biztosítunk arra, hogy mostantól ne csak 1 napra tudja a jármű nyomvonalát ellenőrizni, hanem akár 7 napot egyben is megjeleníthet a térképes  felületen, illetve a grafikonon.
  • a nyomvonal megtekintésénél a menetlevélhez hasonlóan most már meg lehet adni a megállási intervallumot, ezáltal láthatóvá válnak a nagyon rövid, vagy az adott időtartamnál hosszabb megállások is.

2. Átalakítások a státuszablakban: 

  • a jármű neve a jövőben a címsorban jelenik meg, ahol a GPS-eszköz azonosítója is megtalálható. 
  • Az utolsó bejelzés időpontja a státuszablakban tekinthető meg.
  • Ha nincs GPRS-kapcsolat az eszközzel, vagy készenléti üzemmódban van, akkor a státuszablak további adatai is megjelennek, a felirat most már nem takarja el az adatokat. 
  • Jelennyomvonal és az archív nyomvonal esetén közvetlenül a státuszablak alatt jelenik meg az információ, változatlanul a "Nyomvonal mutatása" gombbal lehet bekapcsolni. 

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük, és a jövőben még több újdonsággal könnyítsük meg mindennapjaikat!

Üdvözlettel:

A TELL csapata

     

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!
ajanlatkeres@tell.hu
06-1/8000-111

Elfelejtett jelszó / Forgotten password

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Ingyenes próbaverzió igénylése.

Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cége nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.