Tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás

Tájékoztatjuk, hogy a tengelyszám átkapcsolóval történő tengelyszám átkapcsolás szolgáltatásunk elindult.

A tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás élesítésének lépései:

Első lépésben kérjük, hogy írásban jelezze az easyTRACK ügyfélszolgálat felé amennyiben a tengelyszám átkapcsolás szolgáltatást igénybe szeretné venni. Ehhez adja meg az easyTRACK modul(ok) 4 számjegyű eszköz-azonosítóját (pl. EASY 10B1), vagy ha az Önnek egyszerűbb, akkor a 12 számjegyű OBU azonosítóját, amely(ek)re a szolgáltatást aktiváltatni szeretné.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége[email protected]

A technikai támogató kollégák elvégzik a szükséges beállításokat, majd e-mailben visszaigazolást küldenek a szolgáltatás aktiválásáról, az eszközök azonosítóinak felsorolásával (easyTRACK eszköz-azonosító, vagy OBU ID).
A tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás sikeres aktiválásának visszaigazolását követően, állítsa be a HU-GO weboldalán (www.hu-go.hu) azon vontató jármű(vek) alap-tengelyszámát (vontatmány nélküli), amelyekre a tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás élesítve lett.
Az alap-tengelyszám beállítását követően kezdje meg a tengelyszám átkapcsoló használatát. Állítsa a kapcsolót az aktuális állapotnak megfelelő állásba. (kapcsolja be, ha van vontatmány csatlakoztatva, illetve kapcsolja ki, ha nincs).
A kapcsoló bekapcsolt állapotát egy világító LED jelzi.

Figyelem! Mindaddig a HU-GO weboldalán kell elvégezni a tengelyszám módosítást, ameddig kollégáink nem igazolják vissza e-mailben (az easyTRACK eszköz-azonosítók, vagy OBU ID-k felsorolásával) a tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás sikeres aktiválását!

SMS értesítés az átkapcsolásról: (opcionális)

Biztonsági okokból javasoljuk, hogy kérje megerősítő SMS üzenet küldésének beállítását a tengelyszám módosításáról. A funkció aktiválásával a gépjárműbe telepített easyTRACK (OBU) eszköz SMS értesítést küld az átkapcsolásokról max. 2db előre megadható telefonszámra. Az SMS üzenet tartalmazza a vontató gépjárműbe telepített easyTRACK egység 4 számjegyű eszköz-azonosítóját és a tengelyszám módosítás eredményét. pl. (1F01) Tengelyszám beállítva J2-re
A könnyebb beazonosíthatóság érdekében javasoljuk, hogy mobiltelefonja telefonkönyvébe vegye fel az egyes easyTRACK eszközeinek a telefonszámát az Ön által legkönyebben felismerhető névvel (pl., forgalmi rendszám, jármű márka).

SMS értesítéshez telefonszámok megadása, módosítása:

Az értesítendő telefonszámokat vagy azok módosítását (adott easyTRACK egységre vonatkozóan) az easyTRACK ügyfélszolgálaton adhatja meg az [email protected] e-mail címen.

SMS értesítés költsége:

Az SMS értesítés költségét a havi szolgáltatási díj nem tartalmazza. Az SMS díjak havi számlázását a SIM kártyát biztosító hálózati szolgáltató (Telenor, Vodafone, T-Mobile) az előfizetői szerződéssel egyidejűleg megkötött magánszámla szerződés alapján közvetlenül számlázza.

Tengelyszám átkapcsoló használata:

A kapcsolót vontatmány felcsatolásakor és lecsatolásakor állítsa a megfelelő állásba.
A kapcsoló kikapcsolt állásánál a HU-GO rendszer az Állami Autópálya Kezelőnél (www.hu-go.hu) beregisztrált tengelyszám adata szerinti díjkategóriát veszi figyelembe az útdíj összegének megállapításához.
A kapcsoló bekapcsolt állásánál minden esetben „J4" díjkategóriával kalkulál a rendszer. (4 vagy nagyobb össztengelyszám)

Fontos figyelmeztetések:

Az átkapcsoló helyes használatának felelőssége a gépjármű üzemeltetőt terheli!
Az átkapcsolás elmulasztásából eredő károkért (többletköltség, büntetés) a bevallási közreműködőt (szolgáltatót) nem terheli felelősség.
Az átkapcsolás meghiúsulásából eredő károkért a szolgáltató kizárólag akkor vállal felelősséget ha az üzemeltető igazolni tudja, hogy a tengelyszám átkapcsolás sikerességét az easyTRACK rendszer SMS üzenetben visszaigazolta.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.