Tengelyszám átkapcsolás SMS-el

Tengelyszám átkapcsolás SMS-el illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a - 2012 harmadik negyedévtől gyártott - új típusú easyTRACK eszközök - a beállítások elvégzését követően - alkalmasak az SMS üzenettel történő tengelyszám átkapcsolás elvégzésére.

SMS-el történő tengelyszám módosítás szolgáltatás élesítésének lépései:

Első lépésben kérjük, hogy írásban jelezze az easyTRACK ügyfélszolgálat felé amennyiben az SMS üzenettel történő tengelyszám módosítás szolgáltatást igénybe szeretné venni. Ehhez adja meg az easyTRACK modul(ok) 4 számjegyű eszköz-azonosítóját (pl. EASY 10B1), vagy ha az Önnek egyszerűbb, akkor a 12 számjegyű OBU azonosítóját, amely(ek)re a szolgáltatást aktiváltatni szeretné. A szolgáltatás elindításához szükségünk van továbbá azokra a telefonszámokra is (engedélyezetthívószámok), amelyekről az SMS-t fogja küldeni a helyes tengelyszám beállításához.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége a következő: [email protected]

A technikai támogató kollégák - az eszköz technikai alkalmasságának felülvizsgálatát követően - elvégzik a szükséges beállításokat, majd e-mailben visszaigazolást küldenek a szolgáltatás aktiválásáról, az eszközök azonosítóinak felsorolásával (easyTRACK eszköz-azonosító, vagy OBU ID).

A tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás sikeres aktiválásának visszaigazolását követően, a HU-GO weboldalán (www.hu-go.hu) állítsa be azon vontató jármű(vek) alap-tengelyszámát (vontatmány nélküli), amelyekre a tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás élesítve lett.

Az alap-tengelyszám beállítását követően végezhet tengelyszám módosítást SMS üzenettel. Tengelyszám módosításhoz küldjön SMS üzenetet az adott járműbetelepített easyTRACK modul telefonszámára.

Az SMS szövege a beállítani kívánt tengelyszámtól függően az alábbiak valamelyike kell hogy legyen:

!TG : tengelyszám visszaállítása a HU-GO-n megadott alapértékre.

!TG2 : tengelyszám beállítása J2-re.

!TG3 : tengelyszám beállítása J3-ra.

!TG4 : tengelyszám beállítása J4-re.

Amennyiben az SMS üzenet nem „!TG"-vel kezdődik, akkor a rendszer figyelmen kívül hagyja az üzenetet, választ sem küld rá. Ha az üzenet „!TG"-vel kezdődik, de nem afent megadott számjegyek valamelyikével folytatódik, akkor a rendszer akövetkező hibaüzenettel válaszol:

pl.: (10B1) Hibás tengelyszám. Az elfogadott tengelyszám SMS üzenetek: !TG, !TG2, TG3, TG4

Figyelem! Mindaddig a HU-GO weboldalán kell elvégezni a tengelyszám módosítást, ameddig kollégáink nem igazolják vissza e-mailben (az easyTRACK eszköz-azonosítók, vagy OBU ID-k felsorolásával) a tengelyszám átkapcsolás szolgáltatás sikeres aktiválását!

SMS értesítés a módosításról:

A gépjárműbe telepített easyTRACK (OBU) eszköz visszaigazoló SMS üzenetet küld a tengelyszám módosító SMS küldőjének. Több engedélyezett telefonszám megadása esetén is csak a küldő kap visszaigazoló SMS-t. A visszaigazoló SMS üzenet tartalmazza a vontató gépjárműbe telepített easyTRACK egység 4 számjegyű eszköz-azonosítóját és a tengelyszám módosítás eredményét, pl.: (1F01) Tengelyszám beállítva J4-re.

SMS értesítés további telefonszámokra:

A rendszer lehetőséget biztosít a visszaigazoló SMS kérésére további telefonszámokra is, így a visszaigazoló üzenetet megkapja a tengelyszám módosítás kérés küldője, valamint a további értesítendőknél felsorolt felhasználó(k) is.
A könnyebb beazonosíthatóság érdekében javasoljuk, hogy mobiltelefonja telefonkönyvébe vegye fel az egyes easyTRACK eszközeinek a telefonszámát az Ön által legkönnyebben felismerhető névvel (pl., forgalmi rendszám, jármű márka).

SMS értesítés telefonszámok megadása, módosítása:

Az értesítendő telefonszámokat vagy azok módosítását (adott easyTRACK egységre vonatkozóan) az easyTRACK ügyfélszolgálaton adhatja meg az [email protected] e-mail címen.

SMS értesítés költsége:

Az SMS értesítés költségét a havi szolgáltatási díj nem tartalmazza. Az SMS díjak havi számlázását a SIM kártyát biztosító hálózati szolgáltató (Telenor, Vodafone, T-Mobile) az előfizetői szerződéssel egyidejűleg megkötött magánszámla szerződés alapján közvetlenül számlázza.

Fontos figyelmeztetések:

Amennyiben a tengelyszám módosítás sikerességéről nem kap SMS-ben visszajelzést ismételje meg az SMS parancs elküldését. A második kísérlet sikertelensége esetén haladéktalanul jelezze a hibát ügyfélszolgálatunk részere valamint - útdíjköteles útra felhajtást megelőzően - a HU-GO oldalon végezze el manuálisan a tengelyszám módosítást.
A tengelyszám módosítás meghiúsulásából eredő károkért a szolgáltató kizárólag akkor vállal felelősséget, ha az üzemeltető (Előfizető) igazolni tudja, hogy a módosítás sikerességét az easyTRACK rendszer SMS üzenetben visszaigazolta.

Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:

E-útdíj szolgáltatással kapcsolatos kérdések: [email protected]
Üzemzavar, működési rendellenességek bejelentése: [email protected]
Számlázás, pénzügy: [email protected]

Új szolgáltatás megrendelésével kapcsolatban forduljon bizalommal személyes kapcsolattartójához.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.