Tájékoztató a március 8-tól induló szigorításokról

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy március 8-át követően, amíg a szigorítás érvényben van, addig a javítást és telepítést igénylő munkákat kizárólag az önök telephelyén tudjuk elvégezni.

Egyúttal szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy az easyTRACK by TELL zavartalanul folytatja működését az alábbi feltételekkel:

  • A beérkező megrendeléseket a szokásos feltételekkel időrendi sorrendbe elégítjük ki.
  • A termékek kiszállítása folyamatos! A kiszállítást harmadik fél végzi, ezért a kialakult helyzetre való tekintettel javasoljuk, hogy a szokásosnál korábban adja le megrendeléseit.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk működése folyamatos! Munkaidőben, 8:00 - 17:00 óra között állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  • Informatikai rendszereink felügyelete folyamatos, üzemzavar esetén a technikai csapatunk azonnal el tudja kezdeni a szükséges javításokat!
  • Helyszíni és személyes műszaki támogatást nem tudunk nyújtani a koronavírus helyzet miatt, de bevezettünk egy videó konferencia rendszert (ZOOM), aminek segítségével a TELL-től már megszokott, magas színvonalú műszaki támogatást és oktatási lehetőséget tudunk biztosítani! Éljen az oktatás lehetőségével!
  • Minden ügyfelünk és partnerünk részére állunk rendelkezésre és biztosítjuk az együttműködésünk zavartalanságát a járvány ideje alatt is!

Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal kollégáink elérhetőségein!

Tisztelettel:

Gáll Péter ügyvezető

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.