Szakszerű E-Útdíjbevallás

Szakszerű E-Útdíjbevallás illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Miért fontos megbízható OBU eszközt választani az E-Útdíj bevalláshoz? Bemutatjuk a professzionális easyTRACK OBU eszközünk előnyeit.

2015. július 1.-én lett 2 éves a hazai útdíj rendszer, a HU-GO rendszer. Auditált bevallási közreműködőként mi is sok tapasztalatot szereztünk az elmúlt két év során. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelek alaposan járják körül a kérdést, mielőtt szolgáltatót választanak, hiszen egy nem megfelelően beállított (ügyfélre szabott) és kontrollált (technikai támogatott) eszköz rengeteg bosszúságot és komoly bírságokat tud eredményezni.

Szolgáltató váltási kampányunk során igyekeztünk azokat az easyTRACK rendszert még nem használó vállalkozókat megszólítani, akik eddig manuálisan váltottak szakaszjegyet, vagy egy nem fixen telepített rendszert használtak az e-útdíj bevallásra. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy eszközeink és rendszerünk saját gyártású (közel 20 éves biztonságtechnikai piacon szerzett gyártói tapasztalattal rendelkezünk), tehát az előnyök között elsőként kell kiemlni a megbízhatóságot, melyet a hűségidőhöz kötődő gyártói garanciával egészítünk ki.

De nézzük részletesen milyen előnyöket tudunk biztosítani az E-Útdíj bevalláshoz easyTRACK OBU-t használó ügyfeleinknek:

  • zárt rendszerű, sofőr behatásától mentes eszköz
  • zárt rendszerű ellenőrzés az OBU azonosítók kiadása előtt - a már beszerelt eszközök járműben, mozgás mellett történő ellenőrzése
  • járművek ellenőrzése az OBU monitor alkalmazásunkkal - ingyenesen biztosítjuk ügyfeleink számára Androidos applikánciókat, az OBU-k ellenőrzésére
  • fixen telepített, biztos, stabil működés, mely külső behatásoktól mentesen szolgáltat adatot
  • gyorsan telepíthető
  • akár 3 év gyártói garancia a termék működésére (3 év hűséggel)
  • az új előfizetők részére kedvezményes havidíj 
  • igény esetén, egy összegben történő kifizetésnél kedvezményt biztosítunk, így nem kell havidíjat fizetnie

Kérjen személyre szabott ajánlatot az [email protected] email címen és használja ki a szolgáltató váltási akciónk előnyeit, melynek keretében 2015. augusztus 31.-ig most akár 0 Ft-ért biztosítjuk a szakszerű E-Útdíj Bevallásra alkalmas easyTRACK OBU eszközünket!

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.