Munkaidő kimutatás Németország területén

Munkaidő kimutatás Németország területén illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Örömmel tájékoztatjuk, ügyfeleinket, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület az alábbi új funkciókkal bővült:

- Határátlépés megjelenítése menetlevélben
- Munkaidő kimutatás Németország területén
- Sofőrazonosítással kapcsolatos új megjelenítés
- Sebességmegjelenítéssel kapcsolatos új funkció

1. Határátlépés megjelenítése a menetlevélben és a részletes menetlevélben

Új funkcióval bővült a „Menetlevél” és a „Részletes menetlevél” kimutatás. Ezekben a kimutatásokban a továbbiakban külön sorban megjelenítésre kerülnek az országhatár-átlépések az érintett országok, az átlépés iránya (mely országból melyikbe történt átlépés), és a határátlépési pont feltüntetésével.

2. Munkaidő kimutatás Németország területén

Az új kimutatás-típus a Németország területén teljesített vezetési és pihenő idő kimutatására szolgál. A kimutatás minden egyes sora egy-egy teljes nap munkaidő teljesítését mutatja. Célja, hogy segítséget nyújtson a Németország területén teljesített munkaidő elszámolásában. A kimutatás visszamenőleg, 2015 január 1-től is lekérhető.

Felhívjuk a tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a kimutatás a jelen formájában önmagában nem feleltethető meg a németországi minimálbér szabályozásban előírt bevallási követelményeknek, nem helyettesíti azt. A kimutatás célja csupán, hogy a rendszer rendelkezésére álló adatok kigyűjtésével segítse Önt az adatszolgáltatásban.

Figyelem! A rendszer NEM ismeri, hogy a teljesített útvonalak közül melyik csupán tranzit (átmenő) és melyik az, amely során Németország területén tényleges logisztikai feladatok teljesítésére került sor, ezért a munkaidő kimutatásban minden útvonal szerepel.
A felhasználó feladata eldönteni, hogy az útvonalak közül melyek azok, amelyeket a mindenkori német minimálbér szabályozás szerint kell elszámolni!

A T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. minden olyan felelősséget (közvetett, közvetlen, vagyoni, nem vagyoni kár) kizár, amely a munkaidő kimutatásban szereplő adatok nem jogszabálynak megfelelő felhasználásából, értelmezéséből származik, továbbá az esetleg téves vagy pontatlan információk felhasználásából eredhet.3. Sofőrazonosítással kapcsolatos új funkciók

A rögzített, bejelentkezett sofőr neve a továbbiakban megjelenítésre kerül a státuszkijelzőn. Amennyiben még nem került rögzítésre sofőrnév, úgy az azonosításhoz használt RFID vagy telefonszám jelenik meg. 

Ezen túlmenően, opcionálisan bekapcsolható a sofőr nevének a járműikon alatt történő megjelenése. A sofőr neve (vagy azonosító/telefonszám) a haladási irány megjelenítésének bekapcsolása után is látható marad.

A sofőrnevek megjelenítését az „Eszközök és beállítások” menüben a „Webfelület beállításai” menüpont alatt kapcsolhatja be.


4. Sebességmegjelenítéssel kapcsolatos új funkciók

Új funkcióval bővült a sebességgrafikon és a státusz-kijelző.  Az „Eszközök és beállítások” menüben a „Járműadatok módosítása” ablak „Egyéb” menüpontja alatt van lehetőség az új funkció bekapcsolására és a hozzá tartozó paraméter megadására:

  • Megengedett legnagyobb sebesség (km/h)

A megadott sebességérték módosítja a sebességgrafikon megjelenését. A megengedett legnagyobb sebesség alatti rész a megszokott világoskék színnel, míg a határérték fölötti rész pirosan jelenik meg. A grafikon bal szélénél a megengedett legnagyobb sebesség értéke is feltüntetésre kerül.

A megengedett legnagyobb sebesség túllépése esetén a sebességérték szintén pirossal lesz jelölve a grafikon fejlécében, az aktuálisan figyelt időponthoz tartozó sebességet mutató rubrikában, továbbá a státuszkijelzőn (lásd lentebb), illetve a „Menetlevél” és a „Részletes menetlevél” kimutatásban.Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz. 


Üdvözlettel:

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.