Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk! illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Pár napon belül itt a karácsony, majd a szilveszter, tehát ismét elérkeztünk év lezárásához és napokon belül átérünk 2016.-ba. Az év utolsó napjai mindig az ünneplésről, köszönet nyilvánításról és a számadásról, összegzésről szólnak.

Bejegyzésünk célja nekünk sem lehet más, mint, hogy megköszönjük a közös munkát és értékeljük a mögöttünk hagyott évet. Mozgalmas, munkával teli, de mindenképpen sikeres évünk volt, melyet ezúton köszönünk Önnek és Minden Kedves Partnerünknek, hiszen az Önök támogatása, visszajelzései nélkül nem érhettük volna el ezeket az eredményeket.

Engedje meg, hogy a 2015-ben elért eredményeinkről beszámoljak:

  • A TELL csapat teljesítményének elismeréseként a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöksége "2015 év vállalkozója" díjban részesítette tulajdonos - ügyvezetőnket, Gáll Pétert
  • 2015 nyarán új funkciócsoporttal – valós idejű riasztási rendszerrel – bővítettük szolgáltatási palettánkat.  Az Alert csomagunk használatával különböző riasztásokat definiálhat járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be. Konfigurálható riasztás típusok: 

o    Területalapú riasztás (Geofencing),

o    Határátlépés,

o    Tanksapkanyitás-riasztás,

o    Dátumhoz köthető esemény

o    Megtett kilométerhez köthető esemény

o    GSM kapcsolat kimaradás riasztás

Alert csomag bemutatása: http://info.easytrack.hu/hirek/valos-ideju-riasztasok-1

  • 2015. július 1.-én lett 2 éves a hazai útdíj rendszer, a HU-GO rendszer. Auditált bevallási közreműködőként mi is sok tapasztalatot szereztünk az elmúlt két év során. A nyáron indított és nagy népszerűségnek örvendő Szakszerű E-Útdíjbevallás elnevezésű kampányunk elsősorban az új előfizetők részére segített eligazodni a különböző megoldást kínáló OBU-k világában. Gyártóként, szolgáltatóként nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelek alaposan járják körül a kérdést, mielőtt szolgáltatót választanak, hiszen egy nem megfelelően beállított (ügyfélre szabott) és kontrollált (technikai támogatott) eszköz rengeteg bosszúságot és komoly bírságokat tud eredményezni. Kampányunkról itt olvashat: http://info.easytrack.hu/hirek/szakszeru-e-utdijbevallas-1

Az elért sikereinket az Önök bizalma nagy mértékben elősegítette és ezért köszönettel tartozunk!

Végül engedjék meg, hogy minden munkatársam nevében békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánjak!

Üdvözlettel: 

Dr. Bedekovics László

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.