Idén is jár még egy esély a feledékeny sofőröknek

Két éve vezették be a magyar autópályákon a 60 perces szabályt. Ennek értelmében az autósoknak és motorosoknak az autópályára való felhajtást követően 60 perc türelmi idő áll rendelkezésükre, hogy pótolják autópálya-matricájuk megvásárlását, amennyiben ezt előzőleg elmulasztották megtenni.

Ezt kihasználva mintegy 15 ezer forintos bírságot úszhatnak meg.

Ne feledje, január végén lejártak a 2019. évre vonatkozó éves autópálya-matricák! Gondoskodjon új e-matricáról mobiltelefonjának segítségével az ematrica.nemzetiutdij.hu oldalon, akár úgy, hogy félreáll az elsőpihenőhelyen.

Fontos! A méltányosságból bevezetett 60 perces szabály csak az autópálya-matricákra vonatkozik, a 3,5 tonna feletti járművek esetén érvényes HU-GO útdíj rendszerében nincs lehetőség az úthasználati jogosultság utólagos megváltására.

Forrás: hegylakok.hu

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.