Hamarosan riasztáskezelő funkcióval bővül az easyTRACK nyomkövető rendszerünk

Hamarosan riasztáskezelő funkcióval bővül az easyTRACK nyomkövető rendszerünk illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az easyTRACK nyomkövető rendszerünk hamarosan új funkcióval bővül. Az új Riasztáskezelő az alábbi lehetőségeket biztosítja az easyTRACK rendszert használó Ügyfeleink részére:

  • értesítés e-mailben, SMS-ben és/vagy felhasználói felületen megadott POI-kba történő belépésről, megállásról, kilépésről a kiválasztott járművekre vonatkozóan.
  • értesítés e-mailben, SMS-ben és/vagy felhasználói felületen országhatár átlépésről a kiválasztott járművekre vonatkozóan.
  • értesítés e-mailben, SMS-ben és/vagy felhasználói felületen easyFCL tanksapka zárral felszerelt járművei tiltott POI-ban történő tanksapkanyitási eseményeiről.

Kapcsolódó termékek:

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!
ajanlatkeres@tell.hu
06-1/8000-111

Elfelejtett jelszó / Forgotten password

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

Ingyenes próbaverzió igénylése.

Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cége nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.