Hamarosan lejár tachográfkártyája? Gondoskodjon megújításáról mihamarabb!

Hamarosan lejár tachográfkártyája? Gondoskodjon megújításáról mihamarabb! illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

2019. június 15. után kizárólag második generációs tachográf kártyákat bocsáthatnak ki az EU-tagállamok hatóságai – áll a digitális tachográfkártyákra vonatkozó EU-s rendelkezésekben.

2019 szeptemberéig szünetel a GEN2-es kártyák kiadása Magyarországon

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint azonban az ún. GEN2-es kártyák kiadására előreláthatólag 2019 szeptemberéig nincs lehetőség. Emiatt a három hónapon belül lejáró kártyákat haladéktalanul meg kell újítani.

Az eljárás módja

A kártyák kiállítására az arra jogosult kormányhivatalokban van lehetőség.Időpontfoglalásnáljelezni kell, hogy a tachográfkártya lejárati ideje az átmeneti, három hónapos időszakra esik. Így elkerülhető az esetleges fennakadás a munkavégzésben.Forrás: logisztika.com

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.