Év végi akció!

Év végi akció! illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

A több járművet forgató cégek legnagyobb költsége az üzemanyag, valamint a megtett utak után fizetendő díjak, olykor büntetések. Minimalizálja vállalkozása költségeit profi és megbízható járműkövető rendszerrel! 

Év végi kiemelt akciónk keretein belül most nem csak a 0 Ft-os eszközárat és a kedvező havi díjakat biztosítjuk! Most egy hónapos próbaidőszakot kínálunk a hatékony flottamenedzsment szolgáltatáshoz kapcsolódó Alert csomag teszteléséhez. Az Alert csomagunk használatával különböző riasztásokat definiálhat járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be.

A kiemelt év végi akció 2016. december 31.-ig érvényes!

Akkor van szükség egy járműkövető rendszerre, ha Önt is aggasztja:

  • Vajon merre járnak alkalmazottai a céges gépjárművel?  Megbízható, naprakész pontos adatok kimutatásával mutatjuk be mikor és merre vannak gépjárművei – elkülönítve a céges és magánhasználatot.
  • Nem tudja ellenőrizni, hogy üzemanyagszámlái a valós fogyasztásokat tükrözik-e? Üzemanyag figyelő rendszerünk mindent megmutat!
  • Túlzottan sok adminisztrációval jár az e-útdíj rendszerben a kézzel történő útvonaltervezés és szakaszjegy vásárlás? Az easyTRACK rendszer segítségével az útdíj bevallás teljesen automatikus, valós idejű a jármű haladása alapján. Ingyenes Andorid-os applikációnkkal pedig még az OBU-k ellenőrzésre is gondoltunk!

Ajánlatkérés küldése

Hogy ne fizessen többet, mint amennyit a hatályos jogszabályok előírnak

Mint azzal már annyi megkeresés érkezett hozzánk, a hagyományos szakaszjegy vásárlás és útvonaltervezés rengeteg adminisztrációval jár, ami a hasznos munkaórák kárára írható. Erre megoldásként szolgál az easyTRACK rendszer, mellyel az útdíj bevallás teljesen automatikus, valós idejű, a jármű haladása alapján történik.

Sofőr behatásától mentes eszköz, így megakadályozhatja a hanyagság miatt fizetendő büntetéseket, mialatt Ön kilométerekre van járművétől.

A biztonságos útdíjfizetés mellé adjuk

Díjmentesen kipróbálható új szolgáltatásunk, a valós idejű riasztási rendszer (Alert). Az ingyenes Andorid-os applikációval pedig még az OBU-k ellenőrzése is kézenfekvő.

Konfigurálható riasztás típusok: 

  • Területalapú riasztás (Geofencing),
  • Határátlépés,
  • Tanksapkanyitás-riasztás,
  • Dátumhoz köthető esemény
  • Megtett kilométerhez köthető esemény
  • GSM kapcsolat kimaradás riasztás

Ajánlatkérés küldése

Kérje egyedi, személyre szabott akciós árajánlatunkat munkatársunktól:

email: [email protected]

tel: +3652530130 / 1-es mellék

Az easyTRACK rendszerről és sokoldalú szolgáltatásairól ITT tájékozódhat!

Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

Eredményes munkát kívánunk,

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.