Elindítottuk partnerprogramunkat

Elindítottuk partnerprogramunkat illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

2014. március 1-től partnerprogramot indítunk, amelynek keretében üzleti lehetőséget ajánlunk az Ön számára!

Bizonyára hallott róla, hogy 2009-től GPS alapú flottamenedzsment szolgáltatások nyújtásával bővítettük cégünk tevékenységét. Büszkén állítjuk, hogy nem egészen 4 év leforgása alatt a legdinamikusabban fejlődő flottaszolgáltatók soraiba küzdöttük fel magunkat. Jelenleg 1100 vállalat 12000 gépjárművének a felügyeletéhez biztosítunk - különböző iparági elvárásokat kiszolgáló - flottainformációkat.   

Partnerprogramunk célja, hogy az Ön ajánlásán keresztül tovább bővítsük ügyfélkörünket. Amennyiben az Ön segítségével megrendelés valósul meg, sikerdíjjal kompenzáljuk közreműködését. Fontos leszögezni, hogy Önt a kapcsolati adatok átadásán kívül egyéb feladat nem terheli, tehát sem az idejét sem az energiáját nem igényli az együttműködés. Kollégáink végzik el  a megrendelés realizálásához kapcsolódó feladatokat (tanácsadást, bemutatást, ajánlatkészítést, adminisztrációt, ügyfélkezelést).
Amennyiben szeretné kihasznáni az előzőekben bemutatott üzleti lehetőséget kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] e-mail címen!
Jelentkezése esetén kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és részletes tájékoztatást nyújt a partnerprogram üzleti feltételeiről!

Ha van olyan ismerőse, üzleti partnere aki GPS alapú szolgáltatás bevezetését tervezi, már el is kezdődhet az együttműködésünk! 

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.