Éles üzem kezdete

Éles üzem kezdete illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk, hogy a mai napon megkezdjük rendszerünk élesítését az alábbiak szerint!

A rendszer élesítése folyamatosan járművenként az általunk előzetesen elvégzett technikai ellenőrzést követően zajlik.

A már átküldött OBU ID és OBU PIN kódokat kizárólag az ellenőrzést követően rendelheti hozzá gépjárműveihez.

Az élesítési folyamat az Ön számára akkor zárul le ha a HU-GO regisztrációs oldalon a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. által "regisztrációra alkalmas" státusszal kiküldött OBU ID és OBU PIN azonosítókat sikeresen összerendelte az E-útdíj hatálya alá tartozó gépjárműveivel. 

Azon járművekre vonatkozóan amelykre a HU-GO oldal hiba jelzés nélkül elfogadja az összerendelést, automatikusan elindul az adatszolgáltatás tehát az E-útdíj alapú bevallás.

Ezt követően Önnek nincs technikai jellegű teendője. 

Az OBU ID és OBU PIN kódok feltöltését folyamatosan az alábbiak szerint tesszük lehetővé:

Az Önnek már kiküldött OBU ID és PIN kódokat az éles rendszerben történő működés szempontjából biztonsági okokból leellenőrízzük és ellenőrzést követően az [email protected] címről "regisztrációra alkalmas" státusszal újra elküldjük. A HU-GO oldalon kizárólag a "regisztrációra alkalmas" státuszú azonosítókkal tud regisztrálni. 

Amennyiben Ön még nem kérte tőlünk az OBUID és OBU PIN kódokat, akkor minél hamarabb tegye meg GPS eszközei azonosítóinak megadásával!  (pl. EASY100B)

A mai naptól kiküldött OBU ID és OBU PIN azonosítókat automatikusan "regisztrációra alkalmas" státusszal fogjuk kiküldeni. 

Az ellenőrzési és újraküldési folyamat várhatóan a mai és holnapi napon lezajlik.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az SMS-el vagy tengelyszám átkapcsoló alkalmazásával történő tengelyszám módosítás legkésőbb 2013. július 10.-től már elérhetővé válik.

2013. július 10.-ig a tengelyszám módosítást kizárólag a HU-GO oldalon teheti meg!

A tengelyszám átkapcsoló telepítése a megrendelések sorrendjében folyamatosan zajlik.

Amennyiben a tengelyszám módosítást SMS parancs segítségével szeretné megoldani, kérjük, hogy előzetesen de legalább 48 órával a használat megkezdése előtt jelezze az alábbi technikai email címünkre az eszközanosító és/vagy OBU ID megadásával:[email protected]

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy amíg viszonylati jeggyel rendelkezik ne regisztráljon OBU ID-vel és PIN kóddal ugyanis a regisztráció pillanatától az Ön gépjárműve akkor is útdíjköteles ha egyébként Ön viszonylati jeggyel rendelkezik. A viszonylati jeggyel már kifizett szakasz ismételt megfizetésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a megvásárolt szakaszjegy lejártát követően regisztráljon de még az előtt, hogy újra fizetős szakaszra hajtana.

Az útdíj meghatározásához használja az ÁAK hivatalos kalkulátorát.

Az E-útdíj bevalláshoz szükséges szerződéseket folyamatosan küldjük de annak visszaérkezését megelőzően is megkezdjük szolgáltatásunkat.

A megbízási szerződést és az ÁSZF-et itt töltheti le!

Figyelje emailjeinket és regisztráljon!

Sok sikert és jó utat kívánunk!

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.