easyTRACK alkalmazás androidos készülékre

easyTRACK alkalmazás androidos készülékre illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK nyomkövető rendszerhez fejlesztett android alkalmazásunkat új funkciókkal bővítettük! Az alkalmazás a Play áruházból tölthető le és az arra alkalmas készülékeken használható.

Az easyTRACK android alkalmazás az alábbi újdonságokkal bővült:

 1. GSM térerő kijelzése százalékos formában.

 2. Üzemanyagszint kijelzés (amennyiben van telepítve üzemanyagszonda és a díjcsomag tartalmazza a szolgáltatást).

 3. Hőmérséklet kijelzés (max. 2 db érzékelő adatainak megjelenítése, amennyiben hőmérő telepítésre került).

 4. Utolsó nyomkövetési adat beérkezési időpontjának kijelzése (ÉÉÉÉ.HH.NN  óó:pp:mm).

 5. Az utolsó nyomkövetési adat beérkezési időpontját jelző dátum/idő pirosra vált, ha az utolsó beérkezett nyomkövetési adat 3 percnél régebbi, ezáltal az alkalmazás jelzi, hogy a kijelzett pozíció és adatok nem frissek.

 6. Az állapotkijelző kiszürkül, ha nem érkezik adat a járműtől (eszközleszakadás esetén).

 7. Ha a térképet elmozdítjuk az nem ugrik vissza a jármű pozíciójára, így meg lehet tekinteni a térkép egyéb részeit is. Ha éppen nem a jármű pozíciójánál áll a térkép, akkor megjelenik egy piros színű, célkereszttel jelölt gomb, amelynek megérintésekor a térkép visszaugrik a jármű pozíciójára és elrejti a célkeresztes gombot.

 8. Térkép nagyítás/kicsinyítés kétujjas módszerrel.

 9. A szolgáltatási oldal elérési címének kiválaszthatósága legördülő menüből. Itt azt a címet kell kiválasztania, amelyet - a szolgáltatás igénybevételéhez - a webböngészőbe is használ (pl. info.easytrack.hu).

 10. Járműlista ABC sorrendbe rendezése járműnév szerint, a könnyebb áttekinthetőség érdekében.

Fontos figyelmeztetés telepítés előtt! 

A korábbi és az új alkalmazás egyidejű jelenléte hibát okozhat, ezért amennyiben korábban már telepítette easyTRACK nyomkövető alkalmazást a telefonjára, akkor azt az új alkalmazás telepítése előtt el kell távolítania! Az eltávolítást telefonjának következő menüpontjában teheti meg: „Beállítások->Alkalmazáskezelő”. Itt keresse meg az easyTRACK alkalmazást, érintse meg, majd érintse meg az „Eltávolítás” gombot.Telepítési módok:

Az alkalmazás telepítését megteheti ha ide kattint és a Google fiókjába történő bejelentkezést követően kiválasztja azt a mobilkészüléket amelyen az alkalmazást telepíteni szeretné. Telefonjáról is telepítheti az alkalmazást a Play Áruház elindításával az alábbi pontok szerint:

 1. Indítsa el a Play Áruház alkalmazást.
 2. Válassza ki az "Alkalmazások" kategóriát és a keresés mezőbe (legfelső zöld szövegmező nagyítóval)  írja be a következőt: easyTRACK
 3. Válassza ki a listából a T.E.L.L. Software Hungária Kft. fejlesztő által készített easyTRACK alkalmazást (világtérkép célkereszttel ikonnal jelölt alkalmazás). 
 4. Válassza a TELEPÍTÉS gombot.
 5. Az alkalmazásengedélyek elfogadásához válassza az ELFOGADOM gombot.
 6. Az alkalmazást indítsa el a MEGNYITÁS gombbal vagy a telefonja főképernyőjén található easyTRACK  alkalmazásikonnal. 

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.