Döntés született a mobilitási csomagról

Az uniós Közlekedési Tanács nemrég elfogadta a közösségi szállításra vonatkozó közösségi szabályokat, ún. mobilitási csomagot, amely akkor lép hatályba, ha azt az Európai Parlament is elfogadja.

Ugyanakkor Magyarország több más uniós tagállammal együtt nemmel szavazott a szabályokra, amelyeket a járművezetők érdekeinek védelme, valamint szociális, ill. munkakörülményeinek javítása céljából fogalmaztak meg. A magyar kormány indoklásában egyebek mellett szerepel például az is, hogy a fent említett szabályok több ponton ellentétesek az európai klímavédelmi törekvésekkel.

Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár szerint Magyarország kész akár az Európai Bírósághoz is fordulni annak érdekében, hogy a csomag káros rendelkezéseit hatályon kívül helyezzék.

Forrás: portfolio.hu

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.