Csökkenő esetszámok Kínában, szigorú biztonsági intézkedések itthon

A hazai közlekedést is érinti a koronavírus.

A koronavírus európai megjelenésének hatására számos korlátozás és megelőző intézkedés lépett életbe mind Magyarországon, mind pedig a környező országokban. Az alábbiakban ezekről írunk:

A BKV buszainál felfüggesztik az első ajtós felszállási rendszert, hogy ezzel is csökkentsék a tumultusok kialakulásának lehetőségét, amelyek esetlegesen táptalajul szolgálhatnak a vírus terjedésének. Emellett a járműveket gyakrabban fogják fertőtleníteni.

A légi közlekedésben az utasforgalom jelentős visszaesése tapasztalható. Emellett az Európai Unió és az Egyesült Államok Szövetségi Légügyi Hivatala (FAA) felfüggesztette a repülőtéri résidőkre vonatkozó szabályokat.

Nagymértékben megemelkedtek a közúti fuvarok költségei, hiszen a járművek nem érinthetik Olaszországot. Csökken a közúti fuvar megrendelések száma, ezzel párhuzamosan előnybenrészesülnek a légi és az intermodális szállítmányozási megoldások.

Milyen járművet válasszunk akkor? A Magyar Kerékpárosklub a nagyobb embertömegek elkerülése érdekében a kerékpár használatára buzdítja a közlekedőket. Ugyanakkor arról is döntött, hogy elhalasztja az április 25-re tervezett I <3 bike Budapest biciklis felvonulást, mivel ennek a rendezvénynek minden évben több tízezer résztvevőjeszokott lenni. Az új időpontról április elején dönt a klub.

Forrás: iho.hu

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.