Biztonságos és egyszerű E-útdíj bevallás

Biztonságos és egyszerű E-útdíj bevallás illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Már harmadik éve él az e-útdíj rendszer, mely egyéntől függően megkönnyíti, vagy éppen meg is nehezítheti a 3,5 tonna feletti járművek üzemben tartóinak úthasználattal kapcsolatos adminisztrációs feladatait.

Az elektronikus útdíj bevallás valóban megkönnyítheti a dolgunkat az erre alkalmas eszközök használatával, de éppen emiatt válhat akár rutinos tevékenységgé is az adminisztráció. Ugyanis az útdíjköteles útszakaszok igénybevétele során kötelességünk gondoskodni arról, hogy fedélzeti eszközünk (OBU) folyamatosan üzemképes legyen. Ha erről megfeledkezünk, figyelmetlenségből helytelen tengelyszámot rögzítünk, vagy eszközünk nem a megfelelőképpen működik, büntetési kötelezettségnek kell eleget tennünk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy átlagos E-útdíj büntetés 165 000 Ft is lehet, melynek mértéke tovább emelkedhet a be nem jelentett megtett kilométerek arányával. 

Hogyan ne fizessek többet, mint amennyit köteles vagyok? 

Mint ahogyan a cégvezetés minden területén, az útdíj bevallás esetén is kulcsfontosságú a felelősségtudatos döntéshozatal. Ezért először javasoljuk körbe járni a hazai útdíj rendszer (HU-GO) bevallási közreműködői által nyújtott lehetőségeket. Jelenleg két típusú eszközt vehetünk igénybe elektronikus útdíj bevalláshoz: szivargyújtón keresztül működtetett, vagy fixen telepített OBU eszközt. Ez utóbbi biztonságosabb módszer, hiszen mentes a vezető behatásától, így elkerülhetők a gondatlanságból, vagy figelmetlenségekből fakadó károk, mialatt akár több száz kilométerre tartózkodunk járművünktől. Auditált bevallási közreműködőként arra törekszünk, hogy a fixen telepített eszközök beépítését követően is szakszerű támogatást nyújtsunk partnereinknek.

Az easyTRACK rendszerrel történő elektronikus útdíjbevallás előnyei 

  • Az easyTRACK OBU előnye, hogy egy olyan zárt rendszer, mely egyrészt a sofőr behatásától mentes, így semmilyen jellegű hozzéférése nincs a sofőrnek.
  • Másrészt telepítőpartnereinken keresztül gyorsan beszerelhető, így nem kell heteket várni a használatig. 
  • Biztos és stabil adatszolgáltatást nyújt.
  • Az OBU-k ellenőrzésére ingyenesen biztosítjuk Androidos applikációnk használatát, mellyel bárhol és bármikor ellenőrizheti járművét. 
  • Az eszköz alkalmas egy adott időintervallumra menetlevél kiállításához.

Ajánlatkérés küldése

Amellett, hogy az easyTRACK rendszere alkalmas e-útdíj bevallásra, további funkciókat vehetünk igénybe, melyek átláthatóbbá teszik vállalkozásunkat

További elérhető funkciók:

  • nyomkövetés
  • üzemanyagkontroll
  • flottamenedzsment
  • valós idejű riasztások

Az Alert szolgáltatásunk jelenti az easyTRACK rendszerének összes funkcióját. Ebben az esetben van olyan lehetőség is, hogy egy nagyobb flotta esetén csupán az egyik járműnél kapcsoljuk be a funkciókat. 

Ha részletesebben szeretne olvasni az E-útdíj büntetések elkerüléséről, ITT tájékozódhat!

Olvassa el cikkünket arról, hogyan élesítjük OBU eszközét!

Ajánlatkérés küldése

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.