Az easyTRACK webfelület újdonságai

Az easyTRACK webfelület újdonságai illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2017.02.22.-től új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk.

1. Térerőinformációk megjelenítésének módosítása

A felület előző verzióiban a GSM-térerő nyers adatként jelent meg a felületen, ami a megfelelő ismeret hiányában nem szolgál érdemi i

nformációval ügyfeleink részére. Az új verzióban százalékos formában jelenik meg a térerő:

easyteszt.jpg

2. Grafikon növelése, zsugorítása

A webfelületen található grafikon magassága fix volt, viszont egy új fejlesztésnek köszönhetően a felhasználóknak lehetősége nyílik, hogy igény szerint csökkentsék vagy növeljék a magasságot. Az alapértelmezett mérettel együtt öt, a korábbihoz képest két kisebb és két nagyobb méret áll rendelkezésre. A beállított méret elmentésre kerül, így a grafikon, valamint a felület későbbi ismételt megnyitása után nem kell mindig külön beállítani a kívánt méretet.

2..jpg

3. Dinamikus szűrőcsoportok

Az új, dinamikus szűrőcsoportok funkció segítségével tetszőleges feltételek alapján lehet szűrni a járművek listájában. Szűrést lehet végezni a jármű adatai (rövid név, leírás, azonosító), illetve az aktuális állapot (sebesség, GPS-műholdak száma, ajtónyitás-érzékelő, gyújtásállapot, akkumulátorfeszültség, hőmérők) alapján is. Meg lehet határozni, hogy az összes vagy csak legalább egy feltételnek kell teljesülnie.

3..jpg

Szűrő létrehozásakor meg lehet adni, hogy egyszerű vagy összetett szűrőt szeretnénk létrehozni. Az egyszerű szűrők a kezdő- és átlagfelhasználók számára készült, ahol a felületen nem jelennek meg a komplexebb feltételek összerakásához szükséges felületi elemek annak érdekében, hogy minél egyszerűbb legyen a használata. Összetett szűrők esetében komplex feltételek illeszthetők össze szűrőcsoportok és a szűrőfeltételek logikai értéke megfordításának lehetőségével.

4..jpg

A felületen összerakott szűrők elmenthetők, és később könnyen aktiválhatóak az eszközlista tetején található előugró menüből. A szűrő nevére kattintva aktiválódik az adott szűrő:

5..jpg

Az ugyanebben a menüben található, Egyéni szűrők kezelése… menüpontban szerkeszthetők, illetve törölhetők a már korábban rögzített szűrők:

6..jpg

4. Sofőrcsoportok

Az új fejlesztésünk keretében a járművekhez és a POI-khoz hasonlóan lehetőség van a sofőröket is csoportokba rendezni. A csoportba rendezésen túl megadható, hogy az adott sofőrcsoportba egy-egy alfiók hozhat-e létre sofőrt, illetve módosíthatja vagy törölheti-e a létrehozott sofőröket. Az alfiókban látható minden olyan sofőradat, amelyhez hozzáférést szerzett.

7..jpg

5. Fejlesztés a sofőrkezelős felületen:

A sofőrkezelő felületen a következő újdonságok találhatók meg:

  • A sofőrök ABC-sorrendben jelennek meg a listában.
  • Szűrőmező, mellyel keresni lehet a sofőrökre
  • A frissen bevezetett sofőrcsoportok módosításának lehetősége közvetlenül a sofőrkezelőben

8..jpg

Új funkcióval bővült az Alert Csomagunk!

Valós idejű riasztási csomagunk új riasztási lehetőséggel bővült. Az üzemanyagszondát használó Ügyfeleink részére elérhetővé vált egy, az üzemanyagszondához kapcsolódó valós idejű riasztási mód, a szondajel-kimaradás riasztás. Az új riasztási funkciót az ALERT csomagra előfizető ügyfeleink vehetik igénybe. 

Szondajel-kimaradás riasztás

9..jpg

A szondajel-kimaradás riasztásnál a Diesel Sensor üzemanyagszonda által mért üzemanyagszint adat beérkezésének elmaradása, vagy a beérkezett adat nem elfogadható értéke vált ki riasztási eseményt.

Működési logika

A rendszer fogadja az easyTRACK eszközök által küldött adatokat. Amennyiben legalább egy Diesel Sensor üzemanyagszondától érkezett elfogadható üzemanyagszint érték,
a rendszer rögzíti, hogy az adott üzemanyagszonda be van üzemelve. Ha a továbbiakban az üzemelés során elmarad az adatküldés, vagy nem elfogadható érték érkezik be, riasztási esemény keletkezik. A rendszer alapértelmezetten akkor generál riasztási eseményt, ha már legalább 5 darab üzemanyagszint adat nem érkezett meg, vagy nem elfogadható értékű. Két üzemanyagszondával ellátott jármű esetében akkor keletkezik riasztási esemény, ha az egyik, vagy mindkét üzemanyagszonda adataira vonatkozóan felmerül a fentiekben leírt probléma.

Helyreállási esemény akkor keletkezik, ha egy üzemanyagszonda adathibája esetén
az adott üzemanyagszonda adatküldése helyreáll, két üzemanyagszonda adathibája esetén pedig, ha mindkét üzemanyagszonda adatküldése helyreáll, azaz ha (üzemanyagszondánként) legalább 5 darab elfogadható üzemanyagszint érték beérkezik.

Megújult az easyTRACK alkalmazás IOS eszközökre

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy kikerült az App Store-ba az új típusú iPhone-okon is működő easyTRACK mobilalkalmazás. Mivel az alkalmazás teljesen újra lett írva, ezért az ügyfeleknek újra be kell írni a bejelentkezési adatokat, ha a korábbi verzióban esetleg ezek rögzítve voltak.

Az alkalmazást az iOS eszközén az AppStore-ban easyTRACK néven töltheti le.

Kérdésével és/vagy megrendelésével kapcsolatban forduljon személyes kapcsolattartójához vagy ügyfélszolgálatunkhoz. Ajánlatkérés küldése

Üdvözlettel:


T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.