Hírek

cikkek szűrése

Döntés született a mobilitási csomagról

Az uniós Közlekedési Tanács nemrég elfogadta a közösségi szállításra vonatkozó közösségi szabályokat, ún. mobilitási csomagot, amely akkor lép hatályba, ha azt az Európai Parlament is elfogadja.

Idén is jár még egy esély a feledékeny sofőröknek

Két éve vezették be a magyar autópályákon a 60 perces szabályt. Ennek értelmében az autósoknak és motorosoknak az autópályára való felhajtást követően 60 perc türelmi idő áll rendelkezésükre, hogy pótolják autópálya-matricájuk megvásárlását, amennyiben ezt előzőleg elmulasztották megtenni.

Partnereinkkel a fenntartható jövőért

A TELL és partnercégei működésük során kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra. Ezen partnercégek között található a franciaországi székhelyű logisztikai és szállítmányozási vállalat, a GEFCO SA is.  

Tájékoztatás szombati zárvatartásról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy cégünk a 2019. augusztus 10-i áthelyezett munkanapon zárva tart. Ezen a napon beérkező telefonhívásait nem tudjuk fogadni. Kérjük, hogy észrevételét kizárólag e-mailben jelezze felénk.

E-útdíj: könnyen elkerülhetők a sorozatos bírságok

Egyre több fuvarozó használja a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ingyenesen igénybe vehető bírságriasztás és alacsonyegyenleg-értesítő szolgáltatásait. A két funkció nagy segítséget jelent a fedélzeti eszközök helyes használatában és a sorozatos bírságok elkerülésében. Jelentőségük tovább nő a jogosulatlan úthasználatra vonatkozó bírságolási szabályok 2017. november 12-i változásával.

Tájékoztatás pénteki zárvatartásról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk ügyfélszolgálata szeptember 8-án, pénteken továbbképzés miatt zárva tart. Ezen a napon beérkező telefonhívásaikat nem tudjuk fogadni. Kérjük, hogy észrevételeiket kizárólag e-mailben jelezzék felénk.

Munkaidő kimutatás egy adott ország területén

Munkaidő kimutatás egy adott ország területén easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2017.05.12.-től új funkcióval bővül, melyek bevezetésével egyszerűbbé válik a külföldön közlekedő sofőrjeinek munkaidő elszámolása. Az új funkciókat a „Roaming” díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk.

ÁSZF változás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. Általános Szolgáltatási Feltételek elnevezésű dokumentuma (a továbbiakban: szolgáltatói ÁSZF) megváltozott, mely 2017. április 5. napján lép hatályba.

Az easyTRACK webfelület újdonságai

Az easyTRACK webfelület újdonságai easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2017.02.22.-től új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk.

Hogyan faragjunk vállalkozásunk legnagyobb költségén - az üzemanyagon?

Hogyan faragjunk vállalkozásunk legnagyobb költségén - az üzemanyagon? easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Az üzemanyag költsége jelenti az egyik legnagyobb kiadást a vállalkozásban. De ezt a ráfordítást nem csak a gázolaj árak növelik, hanem azért is ez jelenti a legnagyobb költséget, mert a munkavállalók a legészrevétlenebbül ezzel tudnak visszaélni - különösen, ha a vállalkozásban több gépjárművet is forgatunk. - A kérdés csak az, hogy mennyire bátrak sofőreink...

Év végi akció!

Év végi akció! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

A több járművet forgató cégek legnagyobb költsége az üzemanyag, valamint a megtett utak után fizetendő díjak, olykor büntetések. Minimalizálja vállalkozása költségeit profi és megbízható járműkövető rendszerrel! 

Biztonságos és egyszerű E-útdíj bevallás

Biztonságos és egyszerű E-útdíj bevallás easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Már harmadik éve él az e-útdíj rendszer, mely egyéntől függően megkönnyíti, vagy éppen meg is nehezítheti a 3,5 tonna feletti járművek üzemben tartóinak úthasználattal kapcsolatos adminisztrációs feladatait.

Új funkciók az easyTRACK rendszerben!

Új funkciók az easyTRACK rendszerben! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2016.08.10.-től új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk.

Érvénytelenített fedélzeti eszközök!

Nagyon fontos funkcióval bővült a HU-GO rendszer. Még jobban oda kell figyelnie annak a fuvarozónak, aki a HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszerben fedélzeti eszköz (OBU) segítségével végzi a bevallást. 

Hétvégi nyitvatartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. 2016.március.05.-i munkanapon ZÁRVA tart.

Üzenet a felelősségteljes cégvezetőknek!

Üzenet a felelősségteljes cégvezetőknek! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Ne hagyja, hogy céges járművei Tilosban járjanak! Valós idejű riasztási csomagunkkal Ön azonnal értesülhet a nem várt eseményekről, legyen az akár a kijelölt terület elhagyása, vagy tiltott helyen történő tanksapka nyitás.

Roaming szolgáltatási terület változás!

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy  2016.január 18-tól a roaming díjcsomaggal rendelkező előfizetőink részére a GSM szolgáltató által biztosított kedvezményezett szolgáltatási területek megváltoztak.

A roaming költségek minden esetben a GSM szolgáltató által megállapított mindenkori díjzónák alapján kerülnek továbbszámlázásra.

Meghosszabbítottuk Téli Akciónkat!

Meghosszabbítottuk Téli Akciónkat!  easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Ügyfeleink pozítív visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy meglepetéssel kezdjük a 2016-os évet. Mit kapnak még új ügyfeleink a biztonságos útdíjfizetés mellett?

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Pár napon belül itt a karácsony, majd a szilveszter, tehát ismét elérkeztünk év lezárásához és napokon belül átérünk 2016.-ba. Az év utolsó napjai mindig az ünneplésről, köszönet nyilvánításról és a számadásról, összegzésről szólnak.

Új funkciók az easyTRACK rendszerben!

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2015. 11. 09.-étől új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk. 

Találkozzunk a Hungexpon!

Mindenkit szeretettel várunk október 28-30 között az AUTOMOTIVE HUNGARY ÉS AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA kiállításon a HUNGEXPO BUDAPESTI VÁSÁRKÖZPONTBAN.

Találkozzon velünk és ismerje meg az easyTRACK rendszer újdonságait!

GSM kapcsolat kimaradás riasztás

GSM kapcsolat kimaradás riasztás easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2015. május 29.-én bevezetett valós idejű riasztási rendszer funkciócsoportunk (Alert csomag) új riasztás típussal, a GSM kapcsolat kimaradás riasztással bővült. Az új riasztási típus használatával Ön tovább csökkentheti az E-útdíj rendszer (HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer) használatával kapcsolatos esetleges bírságolások kockázatát.

ÁSZF változás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. Általános Szolgáltatási Feltételek elnevezésű dokumentuma (a továbbiakban: szolgáltatói ÁSZF) megváltozott, mely 2015. szeptember 1. napján lép hatályba.

Szakszerű E-Útdíjbevallás

Miért fontos megbízható OBU eszközt választani az E-Útdíj bevalláshoz? Bemutatjuk a professzionális easyTRACK OBU eszközünk előnyeit.

E-útdíj büntetések

E-útdíj büntetések easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Az elmúlt hetekben országos szinten megnövekedett az E-útdíj rendszer (HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer) jogosulatlan használata miatt kiszabott bírságok száma.

Kérjük feltétlenül és figyelmesen olvassa el a teljes cikkünket, mivel akár egy apró figyelmetlenség nyomán is tömeges bírságolás és hatalmas, akár több millió forintos bírság is kiszabásra kerülhet!

Kérjen ajánlatot és csökkentse vállalkozása költségeit profi és megbízható járműkövető rendszerünkkel!

Kérjen ajánlatot és csökkentse vállalkozása költségeit profi és megbízható járműkövető rendszerünkkel! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Szolgáltató váltási akciónk keretében 2015. augusztus 31.-ig akár 0 Ft-os OBU eszközár és nagyon kedvező havi díjak mellett várjuk új E-útdíjas és a hagyományos nyomkövetés, járműkövetés és üzemanyag kontroll iránt érdeklődő ügyfeleinket.

Nyári akciónk keretében továbbá verhetetlen áron kínáljuk a hatékony flottamenedzsment szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb kiegészítő eszközöket is. 

Valós idejű riasztások

Valós idejű riasztások easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

A TELL Rendszerszolgáltatások Kft. 2015. május 29.-étől új funkciócsoporttal – valós idejű riasztási rendszerrel – bővíti szolgáltatási palettáját, melyet az aktiválás követően 2 hetes díjmentes tesztidőszak keretében kipróbálhat. Az Alert csomagunk használatával különböző riasztásokat definiálhat járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be.

Munkaidő kimutatás Németország területén

Munkaidő kimutatás Németország területén easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Örömmel tájékoztatjuk, ügyfeleinket, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület az alábbi új funkciókkal bővült:

- Határátlépés megjelenítése menetlevélben
- Munkaidő kimutatás Németország területén
- Sofőrazonosítással kapcsolatos új megjelenítés
- Sebességmegjelenítéssel kapcsolatos új funkció

Folytatódik TÉLI AKCIÓNK!

Folytatódik TÉLI AKCIÓNK! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

2015 január 31.-ig továbbra is kedvező havi díjak mellett és verhetetlen árakon kínáljuk a hatékony flottamenedzsment szolgáltatáshoz kapcsolódó kiegészítő eszközöket is, mint a CAN Adaptert és az üzemanyagszondát.

Példakép Pályázat

Példakép Pályázat easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Kedves Partnereink!

A Példakép Pályázaton, a szakmai zsűri döntése alapján Gáll Péter ügyvezető – tulajdonos képviseletével a T.E.L.L. Software Hungária Kft.  bekerült az 50 példakép közé. 

Fontos e-útdíj információ!

Tisztelt Útdíjfizető!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2014. december 07. 02:00-tól 04:00-ig a NÚSZ Zrt. karbantartást végez az e-útdíj rendszeren.

Téli Akció, Ünnepi Árak!

Téli Akció, Ünnepi Árak! easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Kérjen ajánlatot és csökkentse vállalkozása költségeit profi és megbízható járműkövető rendszerünkkel!

A kiemelt téli akciónk keretében 2015. január 31.-ig a kedvező havi díjak mellett, verhetetlen áron kínáljuk a hatékony flottamenedzsment szolgáltatáshoz kapcsolódó kiegészítő eszközöket is, mint a CAN Adaptert és az Üzemanyagszondát.

Fontos tájékoztatás!

Tisztelt Ügyfelünk!

A HU-GO rendszerbe regisztrált, OBU-t használó járművek szakaszjegytépéseinek beküldése a NÚSZ Zrt. kérésére ideiglenesen szüneteltetve van.

2014 Példaképei

2014 Példaképei easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tisztelt Ügyfeleink!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2014-ben a Példakép Pályázaton, a szakmai zsűri döntése alapján Gáll Péter ügyvezető – tulajdonos képviseletével a T.E.L.L. Software Hungária Kft.  bekerült az 50 példakép közé! 

 http://www.peldakep.hu/#50-peldakep-2014

 Gratulálunk a többi nyertesnek!

ÁSZF változás

ÁSZF változás easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Mint arról már tájékoztattuk, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (a továbbiakban: NÚSZ) 2014. február 9-i hatállyal megváltoztatja a Bevallási Közreműködőkre vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: BK-ÁSZF). A változások szükségessé teszik a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. Általános Szolgáltatási Feltételek elnevezésű dokumentumának (a továbbiakban: szolgáltatói ÁSZF) megváltoztatását is, mely 2014. február 9. napján lép hatályba.

easyTRACK alkalmazás androidos készülékre

easyTRACK alkalmazás androidos készülékre easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK nyomkövető rendszerhez fejlesztett android alkalmazásunkat új funkciókkal bővítettük! Az alkalmazás a Play áruházból tölthető le és az arra alkalmas készülékeken használható.

Megújult szolgáltatói oldal élesítése

Megújult szolgáltatói oldal élesítése easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Tájékoztatjuk, hogy a megújult easyTRACK szolgáltatói oldalt 2014.01.20.-án hétfőn este 21.00 órakkor élesítjük. Az élesítést követően már csak az új kezelőfelületre lehet belépni.

Megújult az easyTRACK rendszer

Megújult az easyTRACK rendszer easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a megújult easyTRACK szolgáltatási rendszert a mai naptól már Ön is kipróbálhatja!
Új technológiák bevezetésével a felhasználói felület korszerűbbé és gyorsabbá vált. Bővítésre kerültek az elérhető kimutatások és funkciók, kiemelt figyelmet fordítva az e-útdíjas készülékkel kapcsolatos információk biztosítására.

Ellenőrizze fedélzeti egységeit telefonján

Ellenőrizze fedélzeti egységeit telefonján easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Felhívjuk figyelmét, hogy az útdíj törvény alapján (26.§ 2. bekezdés) az útdíjköteles útszakaszok használata során az úthasználó köteles gondoskodni arról, hogy a fedélzeti eszköz (OBU) folyamatosan üzemképes legyen.

Sikeres auditálás

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. auditációs eljárása a mai napon sikeres auditálással zárult le!

E-útdíj auditációs eljárás

Tájékoztatjuk, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. auditációs eljárása folyamatban van de a mai napig nem fog lezárulni. Természetesen továbbra is minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az auditáció néhány napon belül - előreláthatólag - a jövőhét folyamán megtörténjen. Ez részben az ÁAK auditorai leterheltségének függvénye, tekintettel arra, hogy közel 20 cég auditációja zajlik egyidejűleg.

E-útdíj regisztráció információk

E-útdíj regisztráció információk easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Ezúton nyújtunk tájékoztatást a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. ÁAK (Állami Autópálya Kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság) elektronikus díjszedési rendszeréhez való csatlakozási folyamatának jelenlegi helyzetéről, másrészt segítséget kívánunk nyújtani Önnek, annak érdekében, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. igénybevételével történő adatszolgáltatás mihamarabbi elindításához szükséges előkészületeket meg tudja tenni.

E-útdíj

E-útdíj easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

A T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. bevallási közreműködőként csatlakozik az E-útdíj (elektronikus megtett út arányos útdíj-fizetési) rendszerhez. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink flottakövetési rendszere (easyTRACK) alkalmas lesz az e-Útdíj alapú bevalláshoz.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.