Próbálja ki demo rendszerünket
próba verzió

Alert csomag -
Riasztások valós időben

Az easyTRACK 2015. május 29-étől új funkciócsoporttal – valós idejű riasztási rendszerrel – bővíti szolgáltatási palettáját, melyet az aktiválás követően 2 hetes díjmentes tesztidőszak keretében kipróbálhat. Az Alert csomagunk használatával különböző riasztásokat definiálhat járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be.

ajánlatkérés

Meglévő ügyfeleinknek új fejlesztésünkre 2 hét INGYENES kipróbálást biztosítunk!

Az Alert funkciók használatával különböző riasztásokat aktiválhat járműveihez. A terület alapú riasztás (Geofencing) segítségével a POI-kal meghatározott területekre történő belépésről, kilépésről, illetve megállásról kaphat értesítést. A Határátlépés riasztás beállításával, Ön figyelemmel kísérheti, hogy mely országokba történt járműveivel be- és kilépés, így például információt kaphat a Magyarországra történő belépésről megkönnyítve ezzel az EKÁER ügyintézését. Jelentősen csökkentheti az üzemanyag felhasználással kapcsolatos visszaéléseket cégében a tanksapkanyitás riasztásunkkal, ahol értesítést kap arról, hogy mikor történt a beállított jármű/járművek tanksapkájának nyitása illetve zárása.

A napi ügyeinek szervezésében, illetve az adminisztratív ügyek kezelésében segít a dátumhoz és a megtett kilóméterhez köthető esemény riasztás, ahol arendszerünk értesíti például jogosítvány, autópálya-matrica, CASCO vagy kötelező biztosítás lejárata vagy műszaki vizsga esedékessége esetén, de akár egyéni esemény beállítására is nyílik lehetőség.

Alert csomagunk riasztás típusai:

Az Alert funkciók használatával az alábbi riasztásokat definiálhatja járműveihez kapcsolódóan, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket állíthat be.

Terület alapú riasztás
Terület alapú riasztás

(Geofencing) esetében a POI-kal meghatározott területekre történő belépésről, kilépésről, illetve megállásról kaphat értesítést.

Határátlépés riasztás
Határátlépés riasztás

A határátlépés beállításával, Ön figyelemmel kísérheti, hogy mely országokba történt járműveivel be- és kilépés.

Tanksapkanyitás riasztás
Tanksapkanyitás riasztás

A felhasználó értesítést kap arról, hogy mikor történt a beállított jármű/járművek tanksapkájának nyitása illetve zárása.

Dátumhoz köthető esemény riasztása
Dátumhoz köthető esemény riasztása

Rendszerünk értesítijogosítvány, autópálya-matrica, CASCO vagy kötelező biztosítás lejárata vagy műszaki vizsga esedékessége esetén, de akár egyéni esemény beállítására is nyílik lehetőség.

Megtett kilométerhez köthető esemény
Megtett kilométerhez köthető esemény

Hozzárendelheti a következő esedékes szervizt, vagy egyéni riasztási eseményeket is létrehozhat

Megállás alapú riasztás
Megállás alapú riasztás

A megállás alapú riasztásnál a kiválasztott jármű(vek) a megadott megengedett időtartamon túl történő megállása vált ki riasztási eseményt.

Helyben járatott motor riasztás
Helyben járatott motor riasztás

A helyben járatott motor riasztásnál a motor megengedett időtartamon túl történő helyben járatása vált ki riasztási eseményt.

Tekintse meg valós idejű riasztási szolgáltatásunk videóit

A rendszer könnyebb, gyorsabb megismerése érdekében oktatóvideóinkat megtekintheti a weboldalunkon a Támogatás fül Hasznos videók lehetőség alatt.

Az Alert csomagot az aktiválást követően két hetes próbaidőszak keretén belül kipróbálhatja! Bővebb információkért nézze meg videónkat!

Támogatás

8-17 h

Az easyTRACK technikai támogatás munkanapokon áll ügyfeleink rendelkezésére.

easytrack@tell.hu
06 52 530-130 /4. mellék
06 30 630-4142
1.
Ajánlatkérés
2.
Igényfelmérés,
árajánlat
3.
Rendelés
4.
Beszerelés
Indítás
Kérdése van?
ajanlatkeres [at] tell.hu
52/530-130

Ajánlatkérés