Alfiók kezelés

A felhasználói fiókon felül lehetőség van további alfiókok létrehozására, amelyek hozzárendelhetők a fiók teljes flottájához, vagy annak egy részéhez, egy vagy több járműcsoporthoz, ezáltal egy adott jármű, járműcsoport vagy akár a teljes flotta több fiókban is elérhetővé tehető. Az alfiókok önálló felhasználónévvel és jelszóval rendelkeznek.

CAN adatok

A CAN Adapter használata különféle adatok kiolvasását teszi lehetővé a jármű CAN/FMS rendszeréből (pl. sebesség, motor fordulatszám, kilométeróra-állás, összes üzemanyag fogyasztás, gázpedál szögállás), amelyek felhasználásra kerülnek a kimutatásokban, a grafikonokon, valamint eseményértesítéseknél.

Céges/magán út elkülönítés

A kapcsoló használata lehetővé teszi a céges- és magánutak elkülönítését a webfelületen különböző színű nyomvonalakkal, valamint ezáltal lehetőséget biztosít a menetlevél szelektív letöltésére. Az easyTRACK II FULL eszköz hangszóróval történő kiépítése esetén a modul képes a hangszórón keresztül jelezni a céges/magánút kapcsoló állapotát átváltáskor és a gyújtás ráadásakor. 

Flottamenedzsment

Saját fejlesztési távfelügyeleti szoftverünk, a TrackMON segítségével az IP kapcsolaton keresztül érkező CID jelzések átjátszhatóak RS-232 soros porton, így easyTRACK szolgáltatás bármelyik távfelügyeleti rendszerbe könnyen integrálható. Ezen felül a TrackMON rendelkezik néhány olyan fontos funkcióval is, amivel hatékonyan ki lehet használni az easyTRACK által nyújtott lehetőségeket.

Csoportos kimutatás készítés

Az easyTRACK WEB felületen keresztül egyszerre csak egy járműről kérhetünk le kimutatást. Nagyobb méretű flották esetén azonban ez már kissé nehézkes lehet. A TrackMON kliensen belül azonban lehetőségünk van akár az összes, a fiókhoz tartozó járműről egyszerre lekérni ugyanazt a kimutatást.

Napi nyomvonal nyomtatás PDF-ben

A már ismert, és WEB felületen keresztül is elérhető kimutatásokon kívül egy extra nyomtatható kimutatás is helyet kapott a TrackMON-ban. Amennyiben az ügyfélnek bármikor szüksége lenne az adott nyomvonal nyomtatott verziójára, úgy a TrackMON segítségével ez is könnyen megoldható.

Riasztás esetén azonnali térkép megjelenítés

Beérkező Contact-ID esemény hatására a TrackMON azonnal megjeleníti a térképen az adott járművet, így a távfelügyelet rögtön látja, hogy hol történt a riasztás és melyik járőrautó van legközelebb az eseményhez.

easyTRACK Driver App mobilalkalmazás

A Driver App mobilalkalmazás kényelmi funkciói leegyszerűsítik a flottamenedzsment feladatait, valamint megkönnyítik a szervezeti kommunikációt a diszpécser számára is.

Milyen előnyöket nyújt Önnek az easyTRACK Driver App?

 • Azonnal megtudhatja, kinél van éppen a közösen használt céges autó. Pénzt és energiát spórolhat meg a mobilon történő sofőrazonosítással, hiszen így nincs többé szüksége kiegészítő eszköz beszerzésére és beszerelésére.
 • A sofőr egy koppintással válthat céges út és magánhasználat között az alkalmazásban, ezzel megkönnyítve az adminisztratív feladatokat.
 • Az easyCHAT funkció elősegíti a gyors kommunikációt a járművezető, illetve a diszpécser/flottamenedzser között. Információkat és értesítéseket küldhet egyetlen kiválasztott járművezetőnek vagy akár az alkalmazás összes felhasználójának, üzenetek formájában.
 • A biztonságos, zárt hálózaton folytatott kommunikáció fontos információk közlését teszi lehetővé a járművezető és a flottamenedzser között, legyen szó egy rendelés átvételéről, szállítással kapcsolatos üzenetekről vagy vészhelyzetről. Sőt! Levelezéseit egyszerűen vissza is követheti.

Hőmérsékletgrafikon

Hűtött - fagyasztott élelmiszerek szállítmányozásával foglalkozik? Igazolnia kell, hogy a raktérben megfelelő volt a hőmérséklet a teljes útszakaszon?
Megoldást nyújtunk ügyfeleinknek, ha hőmérsékletfigyelésre van szükségük.

Kiegészítő opcióként hőmérséklet érzékelő(k) integrálására van lehetőség. A szenzorok folyamatosan küldik az aktuális hőmérsékleti értékeket az easyTRACK eszköznek és Ön akár online is ellenőrizheti, hogy a raktérben a határértékeken belül van-e a hőmérséklet. A menetlevélhez és a tankolási listához hasonlóan, hőmérséklet kimutatást is lekérhet a rendszerből a kívánt időszakra vonatkozóan. Felső hőmérsékleti határérték elérésekor a határérték fölötti rész pirossal, alsó határérték alatti rész pedig kék görbével kerül megjelenítésre. A grafikon alján található összegző táblázatban a lekérdezett időszakban mért legmagasabb és legalacsonyabb hőmérsékleti értéket, valamint a felső és alsó határértékek túllépésének időtartamát is megtekinthetjük.

HU-GO / Tengelyszám átkapcsoló

Az easyTRACK rendszer alkalmas az ELEKTRONIKUS ÚTDÍJ rendszer használatához szükséges adatok előállítására és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. rendszerébe történő továbbítására. A szolgáltatás révén a felhasználó az easyTRACK rendszeren keresztül tehet eleget az E-útdíj bevallási kötelezettségének azon járművei tekintetében, amelyekbe beszerelésre került az easyTRACK modemegység (OBU). 

A TENGELYSZÁM ÁTKAPCSOLÓ az elektronikus útdíj hatálya alá tartozó gépjárműszerelvény össztengelyszámának manuális módosítására szolgál. A tengelyszám átkapcsoló kikapcsolt állásánál az easyTRACK rendszer a gépjárműnek a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. elektronikus útdíjszedési rendszerébe (HU-GO) beregisztrált tengelyszám adata szerinti díjkategóriát veszi figyelembe az útdíj összegének megállapítása során, míg a kapcsoló bekapcsolt állásánál „J4” díjkategóriát, azaz 4, vagy annál nagyobb össztengelyszámot.
Ezáltal az össztengelyszám egyszerűen módosítható vontatmány csatlakoztatásakor, illetve lecsatolásakor a kapcsoló be- illetve kikapcsolásával.

Menetlevél kimutatások

Menetlevélre van szüksége? Tudni szeretné, hogy járműve vagy flottája mikor és hol állt meg?

Csak ki kell választania a járművet, a lekérdezendő időszakot és az easyTRACK rendszerből azonnal lekérdezheti az adott időszakra vonatkozó menetlevelet. A menetlevél minden sora egy megállási pontot mutat. Ha valamelyik megállás során tankolás vagy üzemanyag lecsapolás történt, akkor ez az „Üzemanyag” oszlopban zöld vagy piros benzinkút ikonnal van feltüntetve, valamint a szintváltozás mértéke is megtekinthető. A menetlevél végén megtaláljuk az összesített adatokat a teljes lekérdezett időszakra vonatkozóan.

Céges és magán út - Alkalmazottai magán célú utakra is használják a céges autójukat?

Ha a járműbe beszerelésre került céges/magánút kapcsoló, akkor a cég érdekében felmerült utazásainkat elkülöníthetjük a magáncélú útjainktól. Természetesen a magán és céges utak egy jelentésben is megjeleníthetőek. Ezzel a funkcióval megkönnyítheti flottája hónap végi üzemanyag elszámolását is.

Nyomkövetés mobilon

Elfoglalt cégtulajdonos és nincs folyamatosan számítógép közelében, de nyomon követné flottáját? 
Meg akarja nyugtatni magát, hogy a szállítmány úton van és a tervezett időpontban ér célba?

Ha azonnal meg szeretné tudni egy járműve pontos helyzetét, nem kell mást tennie, mint felhívnia a járműbe beépített easyTRACK telefonszámát, mely eldobja a hívást és SMS-ben visszaküldi az Ön telefonjára annak pozícióját.

Amennyiben térképes pozíciómegjelenítést szeretne, akkor csak egy SMS-t kell küldenie az eszközre, amely a válaszüzenetben egy Google linket küld vissza, amelyre rákattintva megjelenik a jármű pozíciója a térképes felületen. Ez a funkció olyan mobiltelefonon működik, amely képes internet kapcsolaton keresztül Google Maps térkép megjelenítésére.

Lehetőség van a jármű műholdas helymeghatározása és on-line pozíciókövetésére Android 2.1 vagy újabb operációs rendszerrel működő okostelefonokon is. A szolgáltatás igénybevételéhez online adatkapcsolat és telepített Google térkép alkalmazás szükséges.

POI

Tiltott zónákat szeretne meghatározni, amiket nem érinthetnek a járművei?

A POI-k (Points Of Interest), „hasznos vagy érdekes helyek” használata ma már sok mindenre felhasználhatóak. Rendszerünk térképes felületén van lehetősége saját POI-k elhelyezésére. Amennyiben egy jármű a megadott POI hatósugarában áll meg, és a parkolási idő megfelel a jelentés lekérésekor megadott megállási időnek, úgy a jelentésben az adott megállási pontnál a saját POI megnevezése fog szerepelni. Nagyon hasznos lehet, ha a lekért menetlevélben azonnal szeretné látni, hogy a jármű az adott napon érintette-e a meghatározott címeket, vagy pedig járt-e olyan helyen, ami tiltott területnek számít munkaidőben.

Sofőrazonosítás

Ha egy gépjárművét több sofőr is vezeti és szeretné tudni, hogy melyik útvonalon ki vezetett éppen, akkor használja ki a mobiltelefonos sofőrazonosítás adta lehetőségeket!

A mobiltelefonos sofőrazonosítás funkció használata során a sofőr a saját mobiltelefonjáról az easyTRACK modul telefonszámára történő ráhívással azonosíthatja magát az adott útvonalon. A hívás INGYENES, a modul regisztrálja a hívószámot, majd eldobja a hívást és továbbítja a hívószámot a szerver felé. A telefonszám regisztrálást a modul bármilyen hívószámról érkező hívás esetén elvégzi, így ezt a funkciót KORLÁTLAN számú sofőr használhatja. Az azonosításhoz, a sofőr induláskor vagy akár útközben, indulás után is hívhatja az easyTRACK modul telefonszámát. A sofőr hozzárendelése az adott útvonalhoz az aktuális, vagy menet közbeni hívás esetén az előző megállási ponttól történik.

Tankolási listák feltöltése

A tankolási listák feltöltése funkció segítségével lehetővé válik a céges üzemanyagkártyákhoz tartozó számlák feltöltése az easyTRACK-rendszerbe. A feltöltött adatok megjelennek a menetlevélben, illetve egy kifejezetten erre a célra készített, feltöltött tankoláshoz kapcsolódó kimutatások járműre és flottára.

Jelenleg a MOL XLSX és OMV CSV formátumú tankolási listák feltöltése támogatott a rendszerben. A feltöltési felületen egyszerre több fájl feltöltése lehetséges, a fájlok kattintással vagy a böngészőbe való húzással tölthetők fel.

A Feltöltött tankolás kimutatás egy járműre vonatkozóan jeleníti meg a lekérdezett időszakban elvégzett tankolásokat (időpont, hely, mennyiség), a két tankolás között megtett út hosszát, illetve a megtett út és a tankolt mennyiség alapját számolt átlagos fogyasztást.

A járművekhez a Járműadatok módosítása ablakban megadható egy új beállítás, a fogyasztási norma, amit ha átlép a számított átlagos fogasztás, akkor az piros színnel jelenik meg a kimutatásban, ahogy a fenti példán is látható.

Tanksapka nyitás-zárás figyelés

Az easyFCL használatával megjeleníthetőek a tanksapka nyitások a kimutatásokban. Mechanikai védelmet nyújt az illetéktelen nyitás és üzemanyaglopás ellen.

Térképek

Térképek - Google Maps

A világ bármely pontjáról is legyen szó az easyTRACK nyomkövető rendszer a csúcsminőségű Google Maps térképet használja a járművek pontos helymeghatározásához. Néhány kattintás és Ön bármikor nyomon követheti járműveit. Információt kap a jármű sebességéről, irányáról, üzemanyagszintjéről és akár a raktér hőmérsékletéről is.

Útvonal a térképen

Egy jármű kiválasztása után azonnal leellenőrizhetjük napi útvonalát. A nyomvonal mentén STOP táblák szimbolizálják a megállási pontokat. A jármű valamely korábbi időpontban megtett útvonalát is megjeleníthetjük a térképen, csak az adott dátumot kell kiválasztanunk és be is töltődik a nyomvonal. Az időtengely használatával beállíthatjuk a megtekinteni kívánt időszakot, majd a beépített lejátszó indításával és a grafikon segítségével elemezhetjük is a jármű útvonalát.

Keresés a térképen

A „keresés a térképen” funkció használatával adott címre, vagy GPS koordinátára kereshetünk. Csak be kell írnunk a keresett települést, utcanevet, házszámot, vagy a postai cím GPS koordinátáit és indíthatjuk is a keresést. A cím alapján azonosított földrajzi helyet a rendszer automatikusan a képernyő középpontjára helyezi.

TimoCom-kompatibilitás

A TimoCom-rendszer integrációja lehetővé teszi, hogy easyTRACK eszköze telematikai adatait felhasználhassa Európa piacvezető fuvar- és raktérbörzéjén, így gyorsan és célirányosan gondoskodhat járművei optimális kihasználtságáról. A fuvarbörzén naponta 450 000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé 100 000 felhasználó egész Európából.

Útvonaltervezés

Az útvonaltervező segítségével megtervezheti útvonalát. Az indulási- és célállomás közé köztes megállási pontokat szúrhat be és tetszés szerint áthelyezheti, valamint átrendezheti azokat.

Üzemállapot

Kíváncsi, hogy munkagépeivel mennyit dolgoznak a valóságban?

Lehetőséget biztosítunk, hogy munkagépeinek üzemállapotát is kontrollálhassa. Az RPM monitor kiegészítő rendszer integrálásával nyomon követheti a munkagépek üzemidejét. A rendszer figyeli, hogy a munkagép mennyi ideig van gyújtás állapotában, valamint a fordulatszám alapján különböző munkafázisokat különböztethetünk meg. A könnyebb áttekinthetőség érdekében az eltérő üzemállapotokat piktogramokkal jelöli a rendszer.

Üzemanyag-grafikon

Nem egyszerű feladat kontrollálni a cégtulajdonosoknak a gépjárműveik üzemanyag szintjét.

Mi megoldást nyújtunk erre a problémára. Egy kiegészítő szonda beszerelésével figyelemmel kísérheti a járművek üzemanyag fogyasztását, ellenőrizheti a tankolásokat. Megszüntetheti a tankleszívások és a kannába tankolás lehetőségeit. Az üzemanyag grafikonon a kiválasztott hónap üzemanyag szint változásai láthatóak.

A grafikonon egyértelműen látszik, hogy melyik napokon történt tankolás, ha a járművet nem tankolták tele, vagy éppen lecsapolták az üzemanyagot. A rendszerből tankolási listát is lekérhet, ha kimutatás formájában szeretné ellenőrizni a tankolást. A kimutatás tartalmazza a dátumot, címet, a tankolás előtti és utána üzemanyag szint értékét, valamint a különbséget.

Ha összeveti a kimutatást és az alkalmazott által bemutatott tankolási bizonylatot, azonnal kiszűrheti a visszaéléseket.

Valós idejű riasztások (ALERT)

Valós idejű riasztások (ALERT)

Az Alert funkciók használatával különböző riasztásokat aktiválhat járműveihez, amelyekről e-mail, SMS, vagy a szolgáltatási felületen megjelenő értesítéseket vehet igénybe.

Konfigurálható riasztás típusok:

 • Terület alapú riasztás (Geofencing) esetében a POI-kal meghatározott területekre történő belépésről, kilépésről, illetve megállásról kaphat értesítést.
 • A Határátlépés riasztás beállításával, Ön figyelemmel kísérheti, hogy mely országokba történt járműveivel be- és kilépés.
 • Tanksapkanyitás riasztásnál értesítést kap arról, hogy mikor történt a beállított jármű/járművek tanksapkájának nyitása illetve zárása.
 • Dátumhoz köthető esemény riasztása estén többféle lehetősége is nyílik. Rendszerünk értesítipéldául jogosítvány, autópálya-matrica, CASCO vagy kötelező biztosítás lejárata vagy műszaki vizsga esedékessége esetén, de akár egyéni esemény beállítására is nyílik lehetőség.
 • Megtett kilométerhez köthető eseménynél hozzárendelheti a következő esedékes szervizt, vagy egyéni riasztási eseményeket is létrehozhat.
 • GSM kapcsolat kimaradás riasztás funkciója a kiválasztott járművekre vonatkozóan figyeli, hogy a nyomkövető eszköztől érkezik-e adat. Amennyiben a beállított értesítési időküszöbön belül nem érkezik semmilyen adat, a rendszer riasztási eseményt generál.
 • A helyben járatott motor riasztásnál a motor megengedett időtartamon túl történő helyben járatása vált ki riasztási eseményt. Ennél a riasztástípusnál a rendszer a jármű sebességét és a motor fordulatszámát figyeli, ezért ezen riasztástípus működéséhez szükséges a CAN Adapter vagy az easyRPM Monitor II beépítése a járműbe. 
 • A megállás alapú riasztásnál a kiválasztott jármű(vek) a megadott megengedett időtartamon túl történő megállása vált ki riasztási eseményt. A megállás bárhol történhet a megadott kivétel POI-k vagy útvonalak kivételével. 

A rendszer könnyebb, gyorsabb megismerése érdekében oktatóvideóinkat megtekintheti a weboldalunkon a Támogatás fül Hasznos videók lehetőség alatt.

Beszerelés

Az easyTRACK modul, valamint kiegészítőinek beszerelését képzett szakembereink végzik. Ajánlatkéréssel bizalommal forduljon üzletkötőinkhez!

Vezetési stílus kimutatás

A vezetési stílus kimutatás segítségével tájékozódhat a járművezetők vezetési szokásairól, valamint ezáltal felderíthető, hogy az adott jármű milyen igénybevételnek van kitéve a használat során. A kimutatás az alábbi értékek eloszlását jeleníti meg grafikonos formában:

Sebesség

Motor fordulatszám

Gázpedál állásszög

easyTACHOGRÁF AUTOMATIKUS TACHOGRÁF LETÖLTŐ RENDSZER

A szolgáltatás előnyei:

 • előre beütemezett időpontban a rendszer automatikusan végzi el a ddd fájlok letöltését
 • online kísérheti figyelemmel a sofőrök aktuális vezetési és pihenési idejét
 • értesítést kap meghiúsult letöltés esetén
 • elkerülheti a büntetéseket és optimalizálhatja a fuvarszervezést

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.
Csökkentse költségeit GPS nyomkövető rendszerünkkel!
Kérje ajánlatunkat!