Csökkentse útdíjfizetési költségeit velünk, fizessen kevesebbet általunk, számoljon nálunk
E-útdíjszámítás - útdíjkalkulátor

E-útdíjszámítás

* A felület, a 2013. július 1-jétől hazánkban is bevezetett, a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszerhez kapcsolódó útdíjszámításra alkalmas. A kiszámolt összeg csak Magyarország területére, és a 3,5 t feletti gépjárművekre vonatkozik. A rendszer útvonaltervezésre nem megfelelő!

** A járművek kategóriákba sorolása tengelyszám alapján történik.

Ajánlatkérés

Miután megkaptuk üzenetét szakértő kollégánk felkeresi Önt és bemutatja az easyTRACK rendszert akár személyesen, vagy telefonon annak érdekében, hogy mihamarabb ellenőrizhesse a munkavégzést, az üzemanyagfogyasztást és pénzt takaríthasson meg vállalkozásának!

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Új funkciók az easyTRACK rendszerben!

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az easyTRACK szolgáltatási felület 2016. 08. 10.-étől új funkciókkal bővül, melyek bevezetésével még egyszerűbbé válik rendszerünk használata. Az új funkciókat az "Adat" díjcsomag kivételével minden más előfizetői díjcsomaggal rendelkező partnerünk részére díjmentesen biztosítjuk.

ÁSZF változás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. Általános Szolgáltatási Feltételek elnevezésű dokumentuma (a továbbiakban: szolgáltatói ÁSZF) megváltozott, mely 2015. szeptember 1. napján lép hatályba.

Tekintettel arra, hogy az elmúlt hetekben országos szinten megnövekedett az E-útdíj rendszer (HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer) jogosulatlan használata miatt kiszabott bírságok száma, a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft., a szolgáltatói ÁSZF-jében az alábbi változtatások bevezetését tette szükségessé:

 • 3.1.2.  Hűségvállalással történő Eszközbérlet szabályai
 • 3.2.2. Szolgáltatás díjának megfizetése
 • 4.1. Szolgáltatás szüneteltetése az Előfizető kérésére
 • 8.11. OBU Monitor alkalmazás 
 • 8.12. Alert Csomag
 • 15.4. Postai úton megküldött iratok
 • 16.7.3. Ügyfél felelősségére vonatkozó rendelkezések
 • 1. sz. függelék

Felhívjuk a figyelmüket, hogy tájékoztató levelünk nem teljeskörű, így nem helyettesíti a szolgáltatói ÁSZF (elérhető a http://info.easytrack.hu/assets/upload/hu/aszf-easytrack_20150901.pdf linkre kattintva) alapos áttanulmányozását, melyet kérünk, hogy saját érdekében szíveskedjen megtenni.

ÁSZF változás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. Általános Szolgáltatási Feltételek elnevezésű dokumentuma (a továbbiakban: szolgáltatói ÁSZF) megváltozott, mely 2015. szeptember 1. napján lép hatályba.

Tekintettel arra, hogy az elmúlt hetekben országos szinten megnövekedett az E-útdíj rendszer (HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer) jogosulatlan használata miatt kiszabott bírságok száma, a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft., a szolgáltatói ÁSZF-jében az alábbi változtatások bevezetését tette szükségessé:

 • 3.1.2.  Hűségvállalással történő Eszközbérlet szabályai
 • 3.2.2.  Szolgáltatás díjának megfizetése
 • 4.1. Szolgáltatás szüneteltetése az Előfizető kérésére
 • 8.11. OBU Monitor alkalmazás 
 • 8.12. Alert Csomag
 • 15.4. Postai úton megküldött iratok
 • 16.7.3. Ügyfél felelősségére vonatkozó rendelkezések
 • 1. sz. függelék

Felhívjuk a figyelmüket, hogy tájékoztató levelünk nem teljeskörű, így nem helyettesíti a szolgáltatói ÁSZF (elérhető a www.easytrack.hu oldalon) alapos áttanulmányozását, melyet kérünk, hogy saját érdekében szíveskedjen megtenni.

E-útdíj büntetések

Az elmúlt hetekben országos szinten megnövekedett az E-útdíj rendszer (HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer) jogosulatlan használata miatt kiszabott bírságok száma. Kérjük feltétlenül és figyelmesen olvassa el a teljes cikkünket, mivel akár egy apró figyelmetlenség nyomán is tömeges bírságolás és hatalmas, akár több millió forintos bírság is kiszabásra kerülhet!

Annak érdekében, hogy elkerülje az E-útdíjjal kapcsolatos büntetéseket, összegyűjtöttük azokat az eszközöket, amelyeket a TELL Rendszerszolgáltatások Kft. biztosít az ügyfelei számára a biztonságos útdíjbevalláshoz. Illetve levelünk második felében néhány hasznos tanáccsal próbálunk segíteni, amivel tovább csökkenthetik az esetleges bírságolások kockázatát.
Fontos kiemelni, hogy az OBU készülékek folyamatos üzemképességének biztosítása, ennek érdekében az eszköz működésének rendszeres ellenőrzése az Előfizető kötelezettsége a 209/2013 (VI.18.) Korm. rendelet 26. § (2) bekezdése alapján.
Felhívjuk tehát az Ügyfeleink figyelmét, hogy az útdíjköteles útszakaszok használata során az úthasználó köteles gondoskodni arról, hogy a fedélzeti eszköz (OBU) folyamatosan üzemképes legyen.
Az általunk forgalmazott easyTRACK készülék teljes körűen alkalmas a hazai e-útdíj fizetéshez szükséges adatszolgáltatásra vonatkozó követelmények teljesítésére. Ez által időt takarít meg és kényelmesen tehet eleget útdíj-fizetési kötelezettségének. Az útdíjas járművei vonatkozásában a szolgáltatói felületen folyamatosan ellenőrizheti járművei státuszát.

Útdíjas járművek állapotának ellenőrzése
Az útdíjas járművek állapotablakának megnyitásához kattintson a HU-GO ikonra: Ez a funkció csak akkor áll rendelkezésre, ha a fiók tartalmaz az elektronikus útdíjrendszerbe regisztrált járművet amely rendelkezik easyTRACK OBU azonosítóval.
OBU Monitor - Ellenőrizze fedélzeti egységeit telefonján

Az OBU Monitor alkalmazás célja az, hogy segítséget nyújtson Önnek az easyTRACK OBU egységek üzemállapotának és működésének egyszerű ellenőrzéséhez, annak érdekében, hogy elkerülje a jogosulatlan úthasználat címén kiszabott büntetéseket.

A szoftver segítséget nyújt Önnek az OBU egységek tényleges hibájának az üzemszerű állapotától való megkülönböztetésében olyan helyzetekben amikor a Call Centernek ennek megállapításához - az üzemeltetési körülmények ismeretének hiánya miatt - nincs elegendő információja. Ilyen esetekben a Call Centernek értesítési kötelezettsége sem áll fenn!

Az easyTRACK OBU monitor alkalmazás azon easyTRACK típusú nyomkövető fedélzeti egységek üzemállapotának ellenőrzésére használható, amelyek a HU-GO elektronikus útdíj rendszerbe regisztrált gépjárművekben üzemelnek. Az alkalmazás használatához szükséges, hogy Ön rendelkezzen aktív easyTRACK típusú fedélzeti egységgel (OBU), HU-GO regisztrációval, valamint felhasználói fiókkal.
Az easyTRACK OBU monitor kizárólag Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon használható (Android 2.3.3 vagy újabb verzió szükséges).

OBU-Monitor Telepítése:         

Az OBU monitor (szoftver) telepítését elvégezheti erre a linkre kattintva (amennyiben Ön Gmail fiókkal rendelkezik) vagy a telefonjáról a Play Áruház alkalmazás elindításával az alábbi pontok szerint:

 • Indítsa el a Play Áruház alkalmazást.
 • Válassza ki az "Alkalmazások" kategóriát és a keresés mezőbe írja be a következőt:easytrack
 • Válassza ki a listából az easyTRACK OBU Monitor alkalmazást.
 • Válassza a TELEPÍTÉS gombot.
 • Az alkalmazásengedélyek elfogadásához válassza az ELFOGADOM gombot.

 

Az alkalmazást indítsa el a MEGNYITÁS gombbal vagy a főképernyőn (7. képen) található easyTRACK OBU Monitor alkalmazásikonnal.

Első indításkor az OBU Monitor szoftver egy bemutatóval indul, amely végigvezeti Önt a program működésén.
A bemutató bármikor újraindítható a súgóból, a „Bemutató megtekintése" link kiválasztásával.
A szoftver helyes használatának és a szoftver által nyújtott információk megfelelő értelmezésének érdekében figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

 

Call Center értesítési kötelezettsége

A TELL Rendszerszolgáltatások Kft. a bevallási közreműködői tevékenységével kapcsolatos (így különösen az úthasználati jogosultság igénylésével, az easyTRACK eszköz működésével kapcsolatos) panaszok kezelésére külön Call Centert tart fenn, melynek elérhetőségei:

Telefon: +36-30/294-00-00, +36-1/883-8851

Email: ugyfelszolgalat@eutdijfizetes.hu

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a Call Center elérhetőségét telefonjukban mentsék el, az onnan érkező hívásokat mindenképpen fogadják, ha nem tudták fogadni, hívják azt vissza, továbbá az SMS és email értesítéseket olvassák el, hiszen ezeken a csatornákon keresztül tudjuk Önök felé jelezni, hogy Eszköz hibát észleltünk és beavatkozás szükséges az Önök részéről.

 

Fontos tisztázni, hogy az ÁSZF 16.6.2.-es pontja alapján a Szolgáltató az Eszköz hibájáról, illetve az Eszköz hiba elhárultáról az észleléstől számított 10 percen belül értesíti az Értesítendő személyt. Előfizető tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatót csak és kizárólag abban az esetben terheli az értesítési kötelezettség, amennyiben az Eszköz és a rendszer sajátosságaiból fakadóan a hibát kétséget kizáróan vagy nagy valószínűséggel meg tudja állapítani.

Előfizető tudomásul veszi, hogy amennyiben az Eszköz hibáját észleli vagy a Szolgáltató az Eszköz hibájáról értesíti, a hiba észlelését vagy a hibára vonatkozó értesítését követően az Úthasználati jogosultság viszonylati jegy vásárlásával történő megszerzése az Előfizető kötelessége és felelőssége. Előfizető tudomásul veszi, hogy a viszonylati jegy vásárlásának elmaradása Jogosulatlan Úthasználatot és esetleges bírságolást eredményez. Az értesítés módja e-mail, SMS és telefon. Az értesítés tartalma: a probléma észlelésének időpontja, rövid leírása és az érintett jármű rendszáma.

A Szolgáltató az Eszköz hibájának elhárításáról szintén értesítést küld. Az értesítés módja e-mail, SMS és telefon. Az értesítés tartalma: a probléma elhárulásának ténye, időpontja, rövid leírása és az érintett jármű rendszáma. Az értesítés hiányából eredő Bírságért vagy más jogkövetkezményért az Ügyfél felel.

 

HU-GO bírság riasztás funkció

Ezúton tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket, hogy 2015. július 15-étől a HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer újabb szolgáltatással bővült, mivel bevezetésre került a bírság riasztás funkció.

Az e-mail üzenetben történő értesítés felhívja a figyelmet az ellenőrzési rendszer által érzékelt téves felhasználói beállításokra, így azok ellenőrzésével és kijavításával, ill. szükség esetén egyenlegfeltöltéssel elkerülhetők a sorozatos bírságok.

A bírság riasztás funkciót a HU-GO rendszerben regisztrált felhasználók vehetik igénybe, függetlenül attól, hogy viszonylati jegy megváltásával vagy fedélzeti eszköz igénybevételével tesznek eleget útdíjfizetési kötelezettségüknek. A bírság riasztás funkció alapbeállításként inaktív. Ezt a funkciót igény esetén a regisztrált felhasználóknak aktiválni kell saját HU-GO felületükön keresztül.

 

Ellenőrzés

Érdemes ezzel együtt újra átismételni azokat a fontos tudnivalókat, melyekre odafigyelve könnyen elkerülhetők a több százezer forintos e-útdíjas bírságok.

Ellenőrizze tehát a következőket:

 • HU-GO rendszerben megadott adatok helyessége (rendszám, felségjelzés, tengelyszám, környezetvédelmi besorolás)
 • Fedélzeti eszköz működőképessége (szolgáltatói felület, OBU Monitor)
 • Továbbá, hogy fel legyen töltve az e-útdíj egyenleg az utazáshoz szükséges összeggel
 • Javasoljuk kapcsolja be a HU-GO bírság riasztási funkcióját

 

Kérdésével forduljon személyes kapcsolattartójához, vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

E-útdíj büntetések

E-útdíj büntetések illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Az elmúlt hetekben országos szinten megnövekedett az E-útdíj rendszer (HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer) jogosulatlan használata miatt kiszabott bírságok száma. Kérjük feltétlenül és figyelmesen olvassa el a teljes cikkünket, mivel akár egy apró figyelmetlenség nyomán is tömeges bírságolás és hatalmas, akár több millió forintos bírság is kiszabásra kerülhet!

Annak érdekében, hogy elkerülje az E-útdíjjal kapcsolatos büntetéseket, összegyűjtöttük azokat az eszközöket, amelyeket a TELL Rendszerszolgáltatások Kft. biztosít az ügyfelei számára a biztonságos útdíjbevalláshoz. Illetve levelünk második felében néhány hasznos tanáccsal próbálunk segíteni, amivel tovább csökkenthetik az esetleges bírságolások kockázatát.
Fontos kiemelni, hogy az OBU készülékek folyamatos üzemképességének biztosítása, ennek érdekében az eszköz működésének rendszeres ellenőrzése az Előfizető kötelezettsége a 209/2013 (VI.18.) Korm. rendelet 26. § (2) bekezdése alapján.
Felhívjuk tehát az Ügyfeleink figyelmét, hogy az útdíjköteles útszakaszok használata során az úthasználó köteles gondoskodni arról, hogy a fedélzeti eszköz (OBU) folyamatosan üzemképes legyen.
Az általunk forgalmazott easyTRACK készülék teljes körűen alkalmas a hazai e-útdíj fizetéshez szükséges adatszolgáltatásra vonatkozó követelmények teljesítésére. Ez által időt takarít meg és kényelmesen tehet eleget útdíj-fizetési kötelezettségének. Az útdíjas járművei vonatkozásában a szolgáltatói felületen folyamatosan ellenőrizheti járművei státuszát.

Útdíjas járművek állapotának ellenőrzése
Az útdíjas járművek állapotablakának megnyitásához kattintson a HU-GO ikonra: Ez a funkció csak akkor áll rendelkezésre, ha a fiók tartalmaz az elektronikus útdíjrendszerbe regisztrált járművet amely rendelkezik easyTRACK OBU azonosítóval.
OBU Monitor - Ellenőrizze fedélzeti egységeit telefonján

Az OBU Monitor alkalmazás célja az, hogy segítséget nyújtson Önnek az easyTRACK OBU egységek üzemállapotának és működésének egyszerű ellenőrzéséhez, annak érdekében, hogy elkerülje a jogosulatlan úthasználat címén kiszabott büntetéseket.

A szoftver segítséget nyújt Önnek az OBU egységek tényleges hibájának az üzemszerű állapotától való megkülönböztetésében olyan helyzetekben amikor a Call Centernek ennek megállapításához - az üzemeltetési körülmények ismeretének hiánya miatt - nincs elegendő információja. Ilyen esetekben a Call Centernek értesítési kötelezettsége sem áll fenn!

Az easyTRACK OBU monitor alkalmazás azon easyTRACK típusú nyomkövető fedélzeti egységek üzemállapotának ellenőrzésére használható, amelyek a HU-GO elektronikus útdíj rendszerbe regisztrált gépjárművekben üzemelnek. Az alkalmazás használatához szükséges, hogy Ön rendelkezzen aktív easyTRACK típusú fedélzeti egységgel (OBU), HU-GO regisztrációval, valamint felhasználói fiókkal.
Az easyTRACK OBU monitor kizárólag Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon használható (Android 2.3.3 vagy újabb verzió szükséges).

OBU-Monitor Telepítése:         

Az OBU monitor (szoftver) telepítését elvégezheti erre a linkre kattintva (amennyiben Ön Gmail fiókkal rendelkezik) vagy a telefonjáról a Play Áruház alkalmazás elindításával az alábbi pontok szerint:

 • Indítsa el a Play Áruház alkalmazást.
 • Válassza ki az "Alkalmazások" kategóriát és a keresés mezőbe írja be a következőt:easytrack
 • Válassza ki a listából az easyTRACK OBU Monitor alkalmazást.
 • Válassza a TELEPÍTÉS gombot.
 • Az alkalmazásengedélyek elfogadásához válassza az ELFOGADOM gombot.

 

Az alkalmazást indítsa el a MEGNYITÁS gombbal vagy a főképernyőn (7. képen) található easyTRACK OBU Monitor alkalmazásikonnal.

Első indításkor az OBU Monitor szoftver egy bemutatóval indul, amely végigvezeti Önt a program működésén.
A bemutató bármikor újraindítható a súgóból, a „Bemutató megtekintése" link kiválasztásával.
A szoftver helyes használatának és a szoftver által nyújtott információk megfelelő értelmezésének érdekében figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

 

Call Center értesítési kötelezettsége

A TELL Rendszerszolgáltatások Kft. a bevallási közreműködői tevékenységével kapcsolatos (így különösen az úthasználati jogosultság igénylésével, az easyTRACK eszköz működésével kapcsolatos) panaszok kezelésére külön Call Centert tart fenn, melynek elérhetőségei:

Telefon: +36-30/294-00-00, +36-1/883-8851

Email: ugyfelszolgalat@eutdijfizetes.hu

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a Call Center elérhetőségét telefonjukban mentsék el, az onnan érkező hívásokat mindenképpen fogadják, ha nem tudták fogadni, hívják azt vissza, továbbá az SMS és email értesítéseket olvassák el, hiszen ezeken a csatornákon keresztül tudjuk Önök felé jelezni, hogy Eszköz hibát észleltünk és beavatkozás szükséges az Önök részéről.

 

Fontos tisztázni, hogy az ÁSZF 16.6.2.-es pontja alapján a Szolgáltató az Eszköz hibájáról, illetve az Eszköz hiba elhárultáról az észleléstől számított 10 percen belül értesíti az Értesítendő személyt. Előfizető tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatót csak és kizárólag abban az esetben terheli az értesítési kötelezettség, amennyiben az Eszköz és a rendszer sajátosságaiból fakadóan a hibát kétséget kizáróan vagy nagy valószínűséggel meg tudja állapítani.

Előfizető tudomásul veszi, hogy amennyiben az Eszköz hibáját észleli vagy a Szolgáltató az Eszköz hibájáról értesíti, a hiba észlelését vagy a hibára vonatkozó értesítését követően az Úthasználati jogosultság viszonylati jegy vásárlásával történő megszerzése az Előfizető kötelessége és felelőssége. Előfizető tudomásul veszi, hogy a viszonylati jegy vásárlásának elmaradása Jogosulatlan Úthasználatot és esetleges bírságolást eredményez. Az értesítés módja e-mail, SMS és telefon. Az értesítés tartalma: a probléma észlelésének időpontja, rövid leírása és az érintett jármű rendszáma.

A Szolgáltató az Eszköz hibájának elhárításáról szintén értesítést küld. Az értesítés módja e-mail, SMS és telefon. Az értesítés tartalma: a probléma elhárulásának ténye, időpontja, rövid leírása és az érintett jármű rendszáma. Az értesítés hiányából eredő Bírságért vagy más jogkövetkezményért az Ügyfél felel.

 

HU-GO bírság riasztás funkció

Ezúton tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket, hogy 2015. július 15-étől a HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer újabb szolgáltatással bővült, mivel bevezetésre került a bírság riasztás funkció.

Az e-mail üzenetben történő értesítés felhívja a figyelmet az ellenőrzési rendszer által érzékelt téves felhasználói beállításokra, így azok ellenőrzésével és kijavításával, ill. szükség esetén egyenlegfeltöltéssel elkerülhetők a sorozatos bírságok.

A bírság riasztás funkciót a HU-GO rendszerben regisztrált felhasználók vehetik igénybe, függetlenül attól, hogy viszonylati jegy megváltásával vagy fedélzeti eszköz igénybevételével tesznek eleget útdíjfizetési kötelezettségüknek. A bírság riasztás funkció alapbeállításként inaktív. Ezt a funkciót igény esetén a regisztrált felhasználóknak aktiválni kell saját HU-GO felületükön keresztül.

 

Ellenőrzés

Érdemes ezzel együtt újra átismételni azokat a fontos tudnivalókat, melyekre odafigyelve könnyen elkerülhetők a több százezer forintos e-útdíjas bírságok.

Ellenőrizze tehát a következőket:

 • HU-GO rendszerben megadott adatok helyessége (rendszám, felségjelzés, tengelyszám, környezetvédelmi besorolás)
 • Fedélzeti eszköz működőképessége (szolgáltatói felület, OBU Monitor)
 • Továbbá, hogy fel legyen töltve az e-útdíj egyenleg az utazáshoz szükséges összeggel
 • Javasoljuk kapcsolja be a HU-GO bírság riasztási funkcióját

 

Kérdésével forduljon személyes kapcsolattartójához, vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

Szakszerű E-Útdíjbevallás

Szakszerű E-Útdíjbevallás illusztráció, easyTRACK járműkövetés, nyomkövetés

Miért fontos megbízható OBU eszközt választani az E-Útdíj bevalláshoz? Bemutatjuk a professzionális easyTRACK OBU eszközünk előnyeit.

2015. július 1.-én lett 2 éves a hazai útdíj rendszer, a HU-GO rendszer. Auditált bevallási közreműködőként mi is sok tapasztalatot szereztünk az elmúlt két év során. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelek alaposan járják körül a kérdést, mielőtt szolgáltatót választanak, hiszen egy nem megfelelően beállított (ügyfélre szabott) és kontrollált (technikai támogatott) eszköz rengeteg bosszúságot és komoly bírságokat tud eredményezni.

Szolgáltató váltási kampányunk során igyekeztünk azokat az easyTRACK rendszert még nem használó vállalkozókat megszólítani, akik eddig manuálisan váltottak szakaszjegyet, vagy egy nem fixen telepített rendszert használtak az e-útdíj bevallásra. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy eszközeink és rendszerünk saját gyártású (közel 20 éves biztonságtechnikai piacon szerzett gyártói tapasztalattal rendelkezünk), tehát az előnyök között elsőként kell kiemlni a megbízhatóságot, melyet a hűségidőhöz kötődő gyártói garanciával egészítünk ki.

De nézzük részletesen milyen előnyöket tudunk biztosítani az E-Útdíj bevalláshoz easyTRACK OBU-t használó ügyfeleinknek:

 • zárt rendszerű, sofőr behatásától mentes eszköz
 • zárt rendszerű ellenőrzés az OBU azonosítók kiadása előtt - a már beszerelt eszközök járműben, mozgás mellett történő ellenőrzése
 • járművek ellenőrzése az OBU monitor alkalmazásunkkal - ingyenesen biztosítjuk ügyfeleink számára Androidos applikánciókat, az OBU-k ellenőrzésére
 • fixen telepített, biztos, stabil működés, mely külső behatásoktól mentesen szolgáltat adatot
 • gyorsan telepíthető
 • akár 3 év gyártói garancia a termék működésére (3 év hűséggel)
 • az új előfizetők részére kedvezményes havidíj 
 • igény esetén, egy összegben történő kifizetésnél kedvezményt biztosítunk, így nem kell havidíjat fizetnie

Kérjen személyre szabott ajánlatot az ajanlatkeres@tell.hu email címen és használja ki a szolgáltató váltási akciónk előnyeit, melynek keretében 2015. augusztus 31.-ig most akár 0 Ft-ért biztosítjuk a szakszerű E-Útdíj Bevallásra alkalmas easyTRACK OBU eszközünket!

Használati útmutató

 1. Írja be a bal oldalon található mezőkbe az útvonal kezdő és célállomásának címét, vagy válassza ki a térképre történő kattintással!
 2. Szükség szerint módosítsa az útvonalat az útvonal egy köztes pontjának áthelyezésével, vagy újabb köztes pontok hozzáadásával. (Az útvonal legfeljebb 10 pontból állhat.)
 3. Az útvonal köztes pontjait tetszés szerint átrendezheti a bal oldalon látható sorszámozott ikonok, illetve (A) indulási és (B) érkezési pontok áthelyezésével.
 4. 4. A program kiszámolja, hogy easyTRACK OBU használatával Ön az adott útvonalra mennyi útdíjat fizetne a kiválasztott kategória (tengelyszám), Euro-kód és ajánlott útvonal figyelembevételével.

Felhívjuk figyelmét, hogy – bár honlapunkat a legnagyobb körültekintéssel készítettük – a program használatával kiszámított díj csak tájékoztató jellegű, az ÁAK által számított, ténylegesen fizetendő útdíj nagysága bizonyos esetekben eltérő lehet! A T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. minden olyan felelősséget (közvetett, közvetlen, vagyoni, nem vagyoni kár) kizár, amely a kiszámított díj, továbbá az esetleg téves vagy pontatlan információk felhasználásából eredhet.

Felhívjuk figyelmét továbbá, hogy a program csak az adott útvonalra fizetendő útdíj összegének meghatározására alkalmas és nem vizsgálja, hogy az adott útvonal, illetve adott gépjármű tekintetében bármilyen jogszabályi vagy forgalmi korlátozás fennáll-e (pl.: össztömeg-korlátozás, magasság-korlátozás, behajtási, áthaladási tilalom, járművel járhatatlan utak vagy más forgalomkorlátozást eredményező körülmény).

A program által javasolt útvonalterv eltérhet a HU-GO Elektronikus Útdíjszedési Rendszer által javasolt útvonaltervtől, amely a számított útdíj mértékében különbséget okozhat.

Kérjük, hogy a fentiek figyelembevételével használja a programot!

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
Az ingyenes próbához nincs más dolga, mint megadni cégük nevét és email címét! Ezután átirányítjuk a teszt felületre.